2777
2789

اون نارنجی کره اس منم نمیدونستم انقد کوچیکه یه فیلم کره ای داشتم نگاه میکردم میگفت با اینکه کره کشور کوچیکیه خیلی پیشرفت کرده اما از اونجا فهمیدم کوچیکه فک میکردم خیلی بزرگ‌تر باشه😂🤦🏻

I feel my life is flashing by and all I can do is watch and cry🦋🐋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون نارنجی کره اس منم نمیدونستم انقد کوچیکه یه فیلم کره ای داشتم نگاه میکردم میگفت با اینکه کره کشور ...

😂😂 زدم تو ترجمه الان یه چیز میگم میشه همونو ترجمه کنی لطفا

سلام من میخوام در مورد شهر مورد علاقم یعنی سئول صحبت کنم 

این شهر مرکز کشور کره جنوبی است و کره جنوبی در شرق اسیا قرار دارد.

این کشور به خاطر غذاهای خوشمزه و لباس و محلی زیبا و رنگارنگ ان و ساختمان های مدرن، و بناهای تاریخی معروف است و خوانندگان و بازیگران ان در جهان معروف هستند.

من این کشور رو به خاطر فیلم ها و  خوانندگان و غذاها خوشمزه ان و ساختمان های مدرن دوست دارم.

hi last year I visited the South Korea and I want talk about it  Korea is a small country but ...

سلام سال گذشته من به کره جنوبی سفر کردم و میخوام درموردش صحبت کنم کره کشور کوچیک اما خیلی زیبای هست و پایتخت کره سعول است و کره بخاطر جنگل ها و غذاهاش خوشمزش معروفه و مردم کره دوستانه و مهربان هستند و لباس محلی اونها قشنگ و رنگارنگ هست و همینطور کره بخاطر خواننده های با استعدادش شناخته شده است و  آرزو میکنم دوباره به کره سفر کنم

سلام سال گذشته من به کره جنوبی سفر کردم و میخوام درموردش صحبت کنم کره کشور کوچیک اما خیلی زیبای هست ...

نه خب سفر نکردم😂 اخر اینکه نوشتم بیار دوست دارم سفر کنم

عزیزم فردا برات متن رو کامل بنویسم اشکال داره آیا ؟اخه باید الان بلند شم کاغذ ‌ خودکار بردارم حوصله ندارم متنت طولانی میشه نمیشه همینجوری تایپ کرد

عزیزم فردا برات متن رو کامل بنویسم اشکال داره آیا ؟اخه باید الان بلند شم کاغذ ‌ خودکار بردارم حوصله ...

نه اشکال نداره دوباره پرسیدم ولی فکر کنم دست مبارک خودتپ ببوسه این کار پس مارو یادت نره

مرسی

i would like to talk about my favorite county, South Korean 

South Korea is located in east Asia 

South Korea is a small but beautiful country 

this country is famous for its delicious foods ,colorful costumes,modern buildings and talented  singers 

I love this country because of its movies ,singers ,and delicious foods 

I hope travel to South Korea in future