2777
2789
عنوان

مادرشوهرم.

1456 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها ...دیگ ی راست میرم سر اصل مطلب میخام ک راهنماییم کنید ...

بچه ها ما کلا از شهر مادرم و خانواده شوهرم دوریم ی جا دیگ زندگی می‌کنیم تقریبا یک ساعت و نیم فاصله داریم ...تقریبا دوماه و نیمی میشه ک پدرم برای کار رفته ی شهر دیگ مادرم تنهاست ماهم تقریبا یه هفته پیش همسرم گفت مامان تنهاست دوست دارم بیاد خونمون بریم دنبالش بیاد تنهاهم هست ..مامانم اصلا قبول نمی‌کرد حالا هر طور بود آوردیم.. 

حالا ما امروز باز برگردوندیمش ...تو راه مادر شوهرم زنگ زده میگ کجایین گفتم ما ده دقیقه ای می‌رسیم ...اینم بگم ک ما آنچنان زود ب زود اصلا نمیریم خودم درس دارم شوهرم سر کار میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقده ایا

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

خب چیز بدی نگفته چرا واس مادرشوهرت اینجوری میکنین فک کن مامانته 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

اومدیم خونه ب شوهرم گفتم ک اینطوری شده ...گفت گه حتما اشتباه متوجه شدی و اینا ...منم گفتم چ اشتباه متوجه شده باشم چ نه دیگ اصلا ب من نگو برسم خونتون دیگ بحثو تموم کردم ...حالا رفته خونشون مامانش میگه نه من فک نکردم ناراحت بشین حالا بچه ساعت چهار ما رسیدیم شهرمون آخه اونموقع چه شامی ؟حداقلش میگف بیاین ببینمتون شام نیستیم فقط یا شامو خودتون درست کنین غریبه ک نیستین یا بعد شام بیاین ...شوهرمم حیلی ناراحت شده میگ فردا میریم 

حرصش گرفته ،حالا لابد میگه مادر زنشو برده خونش منکه مادرشم رو نمیبره و فقط دردسراشون برا منه و....

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز