naziomohamadi مدیر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 108 عنوان دلتنگش شدم | مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 24 پست ۳ هفتس کاتیم همه چی اوکی بود ولی همیشه وقتی هوام داشت امروز سر ی مسئله واقعا ب حضورش کنارم احتیاج داشتم ولی نبود متاسفانه خطش عوض کرده و من ب خودم اجازه ندادم دنبالش برم و خیلی دلتنگشم شاید ب خاطر نبود کسی بود ک این تاپیک زدم 1401/11/13 | 22:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بالابرزتونم عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 677 من از مرحله ی اشک ریخت و افسردگی رسیدم ب نگا کردن عکسش قبل خوابدردناکه ولی مثل اول ناراحت نیستم
queen____20 عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 2647 این ی بار رفته بود کمتر از ی هفته برگشت ولی الان ... عزیزم مطمینی با کسی دیگه اشنا نشده؟؟ نمیخام ته دلتو خالی کنما ولی تا وقتی سرشون گرم کسی باشه نزدیکمون نمیشه وقتی طرف بره دوباره فیلشون یاد هندوستان میکنه
naziomohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 108 من از مرحله ی اشک ریخت و افسردگی رسیدم ب نگا کردن عکسش قبل خواب دردناکه ولی مثل اول ناراحت نیستم دقیقا منم همینم ولی امروز خیلی بهش احتیاج داشتم...
naziomohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 108 عزیزم مطمینی با کسی دیگه اشنا نشده؟؟ نمیخام ته دلتو خالی کنما ولی تا وقتی سرشون گرم کسی باشه نزدیکمو ... ن اینجور نی مشکلاتش نزاشت بمونه گوشیشو و خطش کلا خاموش کرده گوشیش فروخته بعضی وقتا گوشی پسر عموش دستشه ولی شایدم حرف شما باشه ...
ماهmah78 عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 1582 برگشتنشون هیچ فایده نداره فقط یه روز دیگمو خراب کرد رفته بود دوراشو زده بود برگشته بود همون اولم خود ... منم دیدم بعد ۴ ماه از کاتمون عکس خودشو رلشو تو بغل هم 😌
naziomohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 108 منم دیدم بعد ۴ ماه از کاتمون عکس خودشو رلشو تو بغل هم 😌 وای چقدر راحت میگی ولی خب چهار ماه باز صبر کرده بعد رل زده بعضیا دو روز بعد جاتو پر میکنن
ماهmah78 عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 1582 وای چقدر راحت میگی ولی خب چهار ماه باز صبر کرده بعد رل زده بعضیا دو روز بعد جاتو پر میکنن&nbs ... پنج سال باهم بودیم.خیلی راحتم نبود ۳۶ساعت بعد دیدن عکس ن چیزی خوردم ن خوابیدم یه مدتم افسردگی گرفتم
naziomohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 108 پنج سال باهم بودیم.خیلی راحتم نبود ۳۶ساعت بعد دیدن عکس ن چیزی خوردم ن خوابیدم یه مدتم افسردگی گرفتم خیلی بده درکت میکنم خو کو..ن ل..ق همشون😂
ماهmah78 عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 1582 خیلی بده درکت میکنم خو کو..ن ل..ق همشون😂 اره بابا بعدم کلا من ب دنیا اومدم ک تموم پسرا بهم عشق بورزن و یهو ول کنن و برن ی مدت فک میکردم یه نفر طلسمم کرده 😆😆
naziomohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 108 اره بابا بعدم کلا من ب دنیا اومدم ک تموم پسرا بهم عشق بورزن و یهو ول کنن و برن ی مدت ف ... ب نظر من رل همینه دیگ توام باید سعی کنی وابسته نشی پسرا جدیدا لاشی شدن😂😂