2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم🥺🥺

182 بازدید | 13 پست

سلام 

من برای اعتکاف پیش ثبت نام انجام داده بودم و قرار بود بهم خبر بدن امروز پیام اومد که اگر میخوای پول واریز کن منم چون شاغلم از صبح دل تو دلم نبود که صاحب کارمو ببینم و ازش مرخصی بگیرم ولی امروز اصلا نیومد منم مردد بودم که مرخصی بده یا نه چون به تازگی باهاش صحبت کرده بودم که اسفندماه میخوام ۵ روز پشت هم نرم سرکار و اونم گفت زودتر روز دقیقشو بهم بگو منم گفتم باشه اما دوباره یهویی مرخصي لازم شده بودم😶😶خلاصه تمام کارامو راست و ریس کردم تو راه برگشت به خونه بهش زنگ زدم بالاخره عزمم رو جزم کردم از صاحب کارم مرخصی خواستم و اونم موافقت کرد💃💃💃گفتم من همه کارامو انجام دادم گفت منم میگم بچه ها کارشونو درست انجام بدن تا برگردی🥺🥺

وای خیلی خوشحالم🥲🥲😍دلم خواست شریک شادیم بشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  التماس دعا لطفا منو خیلی دعا کن.  اسمم زهرا. من متاسفانه سعادت نداشتم ولی شم ...

سلام قربونت برم

چشم حتما دعا میکنم 

عزیزم من تاپیکای امروزم تموم شده 

پریودم نزدیکه بنظرت چی بخورم که تاخیر بیفته؟؟دلم نمیخواد وسط اعتکاف پریود بشم😐

سلام قربونت برم چشم حتما دعا میکنم  عزیزم من تاپیکای امروزم تموم شده  پریودم نزدیکه بنظ ...

فدات بشم عزیزمی خیلی ممنونم. 

نمیدونم عزیزم، توی. نت. بزن. ببین. چی. نوشته. همون. هارو. استفاده. کن. ببخشید . اطلاع. ندارم. بابت. همین. گفتم..

یازدهم تجربی🌼