2777
2789
عنوان

جوش زیر پوستی

5852 بازدید | 11 پست

سلام 

بچه ها لطفاً این تاپیک رو اطلاع دارید جواب بدید واقعا ممنون میشم

جوش زیر پوستی درمانش چیه ؟ چ راه و روشی ؟ 

آیا پماد خاصی برای از بین بردنش وجود داره ؟؟ 

تجربیاتتون رو بگید در این خصوص خیلی خوشحال میشم 🙏🌹

فقط اسکراب جواب میده 

باعث میشه بیاد روی پوست بعدم با ضد جوش و اینا نابودش کن

«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

عزیزم من مدت زیادی دنبال در مانشم ینی جوش های فعلی رو فک نمیکنم بشه کاریش کرد باید بسپاری به حال خودش خوب بشه ولی مال من هر روز چند تا دیگه در میاوردم الان حدودا یه هفتس از عرق کاسنی استفاده میکنم هیچ جوش جدیدی نزدم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اسکراب یه محصوله؟میشه توضیح بدین

بله به صورت مایع هست که توش دونه داره که اون دونه ها صورت و لایه برداری میکنه من الان رینوزیت دارم که سبک هم هست و برای استفاده روزانه اس

سفیداب هم محصول سنتی هست که واقعا عالیه😁پودرش میکنی میریزی تو ظرف هر دفعه یذره تو دستت برمیداری اخر حمامت میزنی به پوست خیست اروم اروم ماساژ میدی هم سفید میشی هم نرم میشی هم جوشات میریزه بیرون فقط هفته ای یکبار استفاده کن

«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

فقط اسکراب جواب میده  باعث میشه بیاد روی پوست بعدم با ضد جوش و اینا نابودش کن

این اسکرابی ک میگید تابحال استفاده نکردم 

اسم خاصی داره یا مارکی چیزی 

بعد یهو بیشتر بدتر نکنه آخه میگید باعث میشه زیر پوستی بیاد رو پوست 

این اسکرابی ک میگید تابحال استفاده نکردم  اسم خاصی داره یا مارکی چیزی  بعد یهو بیشتر بدت ...

پست بالا توضیحات و دادم... 

اما برای جمله اخرت بگم که جوش زیر پوستی تا نیاد روی پوست خوب نمیشه! حتما باید بیاد روی سطح پوست بعد نابودش کنی

میتونی ژل کلیندامایسین بزنی روش دو سه روزه خوب میشه یا روش های خانگی مثل ابلیمو و اینا

پست بالا توضیحات و دادم...  اما برای جمله اخرت بگم که جوش زیر پوستی تا نیاد روی پوست خوب نمیشه ...

جدی ؟این ژل کلیندامایسین ک گفتید اینم استفاده نکردم 

حالا موندم کدومو استفاده کنم زودتر جواب بگیرم برای ازبین بردنش 

اسکراب یا این ژل ؟ 

این ژل رو از پیجی معتبر خرید کردید یا نه داروخونه

می‌خوام ک هر چ زودتر زیر پوستیام بره 

جدی ؟این ژل کلیندامایسین ک گفتید اینم استفاده نکردم  حالا موندم کدومو استفاده کنم زودتر جوا ...

من محلولش و دارم اما یه خانومی بهم گفت برای پوست خوب نیست و ژلش بهتره😶داروخونه داره از اونا بدرس محلول بهتره یا ژل

جفتشم باید بگیری هم اسکراب هم ضد جوش 

اگه میخوای روتین داشته باشی ژل مخصوص شستشوی صورت هم بگیر  اگه پوستت زیاد خوب نیست تونر هم بخر کلا خیلی محصولات هست😂😂

من محلولش و دارم اما یه خانومی بهم گفت برای پوست خوب نیست و ژلش بهتره😶داروخونه داره از اونا بدرس مح ...

من مشکل پوستی آنچنانی ندارم پوستم صافه حتی دیر ب دیر بند میندازم ولی پر مو نیست صورتم 

پوستم تقریباً میشه گفت حساسه آخرین باری ک بند زدم همین دو سه هفته پیش بود حالا من نمیدونم جوش زیر پوستیم بخاطر بنده یا نه .شما نمی‌دونید ک علت جوشای زیر پوستی چیه ک بهتر درمانش کنیم برای همین از اون ژلی ک پرسیدید خواستم بیشتر اطلاع داشته باشم 

من مشکل پوستی آنچنانی ندارم پوستم صافه حتی دیر ب دیر بند میندازم ولی پر مو نیست صورتم  پوستم ت ...

اره ممکنه از بند باشه منم صورتم حساسه فقط با تیغ شیو میکنم 

اگه گیاه الوئه ورا بهت میسازه بعد اصلاح بزن یا مثلا ژل بعد اصلاحی چیزی... ببین بازم جوش میزنه یا نه 

این کلیندامایسین کلا برای تو خونه خوبه داشته باشی،یوقت جوش زدنی سریع بزنیم روش خشک کنه قیمتشم زیاد بالا نیست من محلولشو اخرین بار تابستون 18 خریدم، اسکراب ها قیمتش بالاس 40،50 به بالا اما به جاش میتونی سفیداب بخری ارزون تر و کیفیتش بهتره