2777
2789

۲ماه پیش پسرم مریض شد کتوتیفن تجویز کرد براش یک هفته دادم بهش بعد ۲۰روز دوباره علائمش شروع شد از ترسم یه شب بهش دادم دیدم صب مشکلی نداره باز دوهفته پیش رفتیم بیرون دیدم سرفه میزنه دادم بهش امشبم باز صداش خروسکی شده اگه بدم مشکلی پیش نمیاد؟پسرم حساسیت داره سرما میخوره تبدیل به خروسک میشه که کلی دگزا میزنن بهش میترسم 

از طرفیم میترسم اینو بهش بدم تجربه ایی دارید؟

(صبرتنها کافی نبود..ریشه میخواست دوام آوردن در آن روزهای کذایی♡)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش قرص مونته لوکاست بده دکتر به دخترمن داد عالیه

من اصلا سرخود دارو نمیدم سریع دکتر میبرم اینم چون دستم اومده سوال کردم آخه گفتن حساسیت داره سرما میخوره راه گلوش بسته میشه

من اصلا سرخود دارو نمیدم سریع دکتر میبرم اینم چون دستم اومده سوال کردم آخه گفتن حساسیت داره سرما میخ ...

من هر بار دکتر به بچم داده واسه ابریزشه و اینکه سرفه ای چیزی باشه رفع می‌کنه 

اره من دخترم ده روز پیش سرفه داشت بردم دکتر دو روز دادم خوب شد دوباره دیشب بهش دادم صبح اوکی شد

آهان پس منم امشبو میدم بهش چاره ای ندارم

کاربرد کتوتیفن هم حساسیته مثلا پسرم به کاکائو حساسیت داشت میخورد هم واسه سرماخوردگیه نگران نباش  ...

چندبار شده پشت هم بهش بدی مثلا با فاصله ۱۰روز؟