2777
2789
عنوان

چه الم شنگه ای به پا کرد....

295 بازدید | 27 پست

بچه ها من حالا سعی کردم خلاصه تعریف کنم بازم طولانی شد ی کم لطفا درست بخونید و راهنمایی کنید

آقا تو خونه فقط من رانندگی بلدم

و هرکی هرجا بخواد بره من باید ببرم تا اینجا اوکی

من صبح ها خودم میدونم دیر بیدار میشم

امروز صبح مامانم بیرون کار داشت خیلی بیدارم کرد انصافا تهش بیدار شدم ک ببرمش

من حدودا ۳،۴ روزی میشه با داداشم دعوام شده و قسم خوردم ک دیگ باهاش حرف نزنم،کلا مامانم ب شدت هواش و داره..

بعد من رفتم تو ماشین دیدم داداشمم میاد ناخودآگاه اصلا اعصابم خورد شد و کم حرف شدم مامانم خیلی جاها کار داشت پست ،پاساژ ،تره بار و...

من همه جا بردمش فقط ی جا یادم نیس چی شد

داداشم تو ماشین نبود من برگشتم گفتم اه ازش بدم میاد (یهو مامانم با تندی جوابم و داد همیشه همینه قبل از خود داداشم ازش دفاع میکنه)

خیلی ناراحت شدم و عصبی

بعد چون من هی می‌بردم اینارو خودم تو ماشین میشستم کلافه هم شدم خواست بره پاساژ فقط گفتم زود بیا من حوصلم سر میره

اینم بگم جاهایی ک رفتیم جای پارک نبود تا پارو کنم و منم برم،باید فقط تو ماشین میشستم

بعد آقا همه چی تموم شد اومدیم خونه اما من قبول دارم تو ماشین باهاش سر سنگین شده بودم

بعد خواهرم کلاس داشت تا رسیدیم گف شادی،تو ببرش

گفتم مامان من دارم میمیرم از خستگی اصلا حال ندارم..

بعد ب داداشم گفت،داداشمم با زور و منت رفت

(کلا داداشم مسئولیت پذیر نیست یه نون بخواییم کلی تو خونه دعوا راه میوفته تا بره،عملا هیچ کاری نمیکنه و به همون اندازه مامانم دوسش داره)

خلاصه با التماس مامانم پاشد رفت

تو اون فاصله من خریدارو جا به جا کردم چایی دم کردم برای کنار ناهار بادمجون پوست کندم گذاشتم کنار تا تلخیش و بگیرم

مامانمم سبزی گرفته بود سبزی پاک کرد

بعد گذشت

تا تایم اینکه بریم دنبال خواهرم رسید 

بچه ها من اکثرا هم خواهرم و می‌بردم هم می‌آوردم خونه ،یه دونه امروز نخواستم برم ببینید چه الم شنگه ای به پا کرد

گفت برو دنبال خواهرت

گفتم مامان یه امروز نمیتونم خب با اخم و تخم ک یه کار ازت خواستم رفت به داداشم اونم داد ک نه من نمیرم چرا شادی نمیره الان خب

آقا این اسم من و آورد عصبی شدم گفتم تو غلط میکنی اسم من و بیاری مگه من با تو کار دارم ک تو اسم من و میاری(چون چند روز پیش خیلی بد باهام برخورد کرد منم دیگ باهاش حرف نزدم و خطاب قرارش نمی‌دادم )

یهو دعوامون شد مامانم شروع کرد

کاش خودم رانندگی بلد بودم

کاش محتاج تو نمیشدم

از صبح عین سگی بعد ب بابام میگه از صبح مارو عین برده ها برده هی میگه زود باشید زود باشید

هی من میگم عزیزم ببخشید هی تند تند میرم

درحالی ک خداشاهده من یک بار گفتم توروخدا طولش نده من تنهایی تو ماشین حوصلم سر میره همین

جوری برا بابام تعریف کرد ک هاج و واج موندم

همیشه همینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با یکی از ماها ک دعواش میشه میره پیش بقیه خونواده از اون بد میگه همه رو نسبت ب اون شخص بد میکنه با بابام دعواش بشه انقد میاد بدش و ب من میگه میگه میگه منم بابام و مقصر میدونم 

خلاصه بچه ها این وسط داداشم رااااحت در رفت همه چی سر من شکسته شد

آقا اصلا من دختر بد خونواده

تو که انقد پسرت و دوس داری سرش با همه دعوا میکنی انقد پیشش ارزش نداشتی یه کار برات انجام بده

همیشه من و خواهرم کاراش و انجام میدیم ولی همیشه داداشم و دوست داره

الانم از قصد با داداشم میگه میخنده بلند بلند 

من تو اتاقم تا الان ناهار هم نخوردم

بعدم هی داره پیش بابام بدگویی میکنه

دیگ هرچی دلش خواست گف دلش خنک نشد میدونه بابام رو نماز حساسه

برگشته میگه آره نمازشم نمیخونه حجابم ک رعایت نمیکنه ارایش هم ک میکنه

خواستم دربیام از اتاق بگم چه قشنگ اون ماجراهارو ب نماز ربط دادی گفتم بیخیال

الان تا قبل از این همه شون باهم دعوا داشتن ها تا این ماجرا پیش اومد همه باهم خوب شدن 

گفتم خدایا شکرت باعث شدم حداقل ارتباط اینا بهتر بشه

بچه ها من الان خیلی خلاصه تعریف کردم

ولی درکل قصد دارم دیگ آدم حسابش نکنم

واقعا چیکار کنم ب نظرتون حالم خیلی بده خیلی تنهام

مامانم اول اولویتش داداشمه هیچوقت قبول نداره ولی کامل مشخصه دیگ آدم درک میکنه متوجه میشه

بگید من چ رفتاری انجام بدم از الان به بعد

غصه نخور دنیا ارزش غصه خوردن ندارن.

و اینکه مادرا همه عاشق پسراشونن،اصلا تو ناخودآگاهشون هست انشالله پسردار بشی میفهمی.

مادرتون اگه تندی حرف میزنه بایت اینه که بین شما صلح و دوستی بندازه. اینو هیچوقت یادت نره هیچکس به اندازه خانوادت شمارو دوست نخواهد داشت، هیچوقت هیچکس به اندازه اونا دلش برای شما نمیتپه

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته

چقدر منی 

ولشون‌کن اینا که کار خودشونو میکنن تو هم برو یه دوش بگیر برو غذاتو بخور 

بقیشم حواله بده به کتف چپت

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...
بچه ها من الان خیلی خلاصه تعریف کردم ولی درکل قصد دارم دیگ آدم حسابش نکنم واقعا چیکار کنم ب نظرتون ...

مامانت مذهبی؟!!! عجب بش بگو نماز خوندن من ربطی به شماها ندره داداشتم اومد وسط بزن تو دهنش

من خیلی درکت کردم 

تو اصلا چرا تو خونه میمونی ؟ وقتی گواهینامه داری یعنی سنت مناسب اشتغال و تحصیله . یک کلاسی برو کاری یاد بگیر 

درامد داشته باش و با هم سن های خودت وقت بگذرون 

سرویس ده افراد خونه نباش 

کمک بکن ولی حالت ببخشید پادوی تو سری خور نباش 

منم همین بودم دور مادرم‌میچرخیدم و از بس منو میدید حالش بد میشد و تو سرم‌میزد . وقتی رفتم دنبال ساختن زندگی خودم قدرمو دونست  

همه همینن

مادر من بهم میگفت هندونه ببر بذار توی بشقاب برای برادرت 

خودتم با قاشق ته هندونه رو بخر 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
برو بشین پیش بابات همه چیو تعریف کن وقتی مامانت نیست امان از مامانای پسردوست

وقتی داشت میگف من انقد حالم بد بود فقط تونستم بگم مامان تو که میدونی صبح ب خاطر داداش عصبی بودم بعددم یک بار گفتم حوصلم سر میره چرا اینجوری تعریف میکنی

ک اصلا توجه نکرد و حرف خودش و گفت

انقد حالم بده از اون موقع تواتاقم بین گریه خوابم برد

الان از گرسنگی دارم میمیرم ولی شاید باورت نشه با اینکه چند ساعت گذشته اما هنوز صداش میاد ک داره بدم و میگ💔

حالا یه رانندگی آنقدر خستگی ندارن کم غر بزن بابای من از خواب پا میشه تا ۱۲, شب ۴۰۰ بار می‌ره و میاد نمیگه خستم تازه سنی ازش گذشته 

منم بدم میاد این بچم به اون بچم بد بگه یا پشتش حرف بزنه عزیزم مامانت از تو خسته تره یکم هوا داشته باش یکم خوبی کن و منتظر پاداش نباش 

داداشام محل نده داره رو اعصابت راه می‌ره اصلا کیف می‌کنه ها توهم جواب میدی و حساسی