2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا لاغرم  می‌خوام پر شم می‌خوام برم پیش دکتر تغذیه تاثیر داره بنظرت؟

اگه بری باشگاه بگی می خوام چاق بشم بت هم رژیم غذایی میدن هم ورزش مناسب بهت میگند انجام بدی اگه دقیق اون طور که مربیت بهت میگه عمل کنی هیکلت متناسب میشه البته بازم از چند جا بپرس حتی از کسایی که میرند اون باشگاه بپرس کارشون رو ببین اگه جای خوب بری کمکت میکنند

ز چشم بد رخ خوب تو را خدا حفظ...   
بدنسازی فیتنس

نمیتونم برم باشگاه درس میخونم😣

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.
همون پروانه؟؟؟

پروانه پاها باهم باز و بسته میشن و حرکت باز باز جمع جمع پاها به نوبت،پای راس باز پای چپ باز پای راست بسته پای چپ بسته

همین حرکتو روزی ۳۰۰تا برو میتونی بیشترم بری

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️
منم خیلییی لاغر شدم قدیم ۱۶۰ تاس واقعا افسردگی گرفتم اشتهاندارم

منم ۱۶۰هستم وزنم۴۵ اینورا

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.
میل می ندازن چربی هاش رو می گیرن البته آخرین باری که شنیدم دور از جون شما فوت شدن با ورزش و رژیم هم ...

خیلی بده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اره عمل خطرناکه

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
اگه بری باشگاه بگی می خوام چاق بشم بت هم رژیم غذایی میدن هم ورزش مناسب بهت میگند انجام بدی اگه دقیق ...

مرسی عزیزمممم😘😘