2777
2789
رون جریانش فرق میکنه

اين حرفا منطقي نيست 

و من اصلا نه ديدم و نه شنيدم كسي بعد ازدواج رونش لاغر شده باشه(شايد با ورزش و رژيم بوده باشه ولي به دليل ازدواج نبوده)

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر من با قد ۱۶۱ وزن ۶۱ دور رونمایی اندازه توعه منم دوست ندارم اما تو لباس مجلسی فقط خوشکل میشن😅مخصوصا که کمرو باریک تر نشون میده اما باعث عرق سوز شدن و اینا میشه😶مثلا من سایزم ۳۸ یا ۴۰ شلوارم باید ۴۲ بردارم

خالی
امتحان میکنم😅😅😅

بابام میگه هرجا حیوون بخوری اونجات بزرگ میشه رشد میکنه😂 مثلا سر زبون میداد به نوه ش ک هنو به حرف نیومده بود میگفت زبانش باز شه من خودم عاشق رونم رونم از همه خواهرام پرتره و بالاتنم کوچکتره چون سینه مرغ ندوست داداشم فقط سینه میخورد بالاتنه بزرگ و ورزشکاری داشت اینم خرافات ماها😅😅

بابام میگه هرجا حیوون بخوری اونجات بزرگ میشه رشد میکنه😂 مثلا سر زبون میداد به نوه ش ک هنو به حرف نی ...

چ باحال🤣🤣🤣😜

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.
رژی لیمومی خیلی رسیدگی دارن  با پزشکت تلفنی صحبت میکنی و طبق شرایطت برنامه غذایی مینویسن مثلا ...

دیگه حوصله رژیم ندارم. خیلی بخوام برخودم فشار بیارم ۶ماهش ک شد میرم پیاده روی هر روز

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

هنوز زوده بابا ! خیلی زوده

یعنی امیدی هست کم بشم!؟

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یعنی امیدی هست کم بشم!؟

آررره بابا هنوز خیلی زوده

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی