من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
نه ولی رژیم فست گرفتم منتهی الان ک شیر میدم نمیتونم رژیم بگیرم
فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
قدت چنده؟ اگه شیر میدی خودبخود لاغر میشی لاغرتر از چیزی که بودی!
۱۶۴
نشدم که! الان ۴ماهه زایمان کردم. انقد مامانم میگه شکمت فلان شده و داداشم میگه شکم زدی یا خاله ام گفته.. اعصابم خورده
فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
با ورزش باسن خییییلی خوب فرم میگیره. با بدنسازی. من یه مدت بدنسازی میرفتم و بعد باشگاه (توی باشگاه سه تا سفیده تخم مرغ میخورم قشنگ فرم گرفت اما زننده بود دیگه نرفتم
سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی