2777
2789
خیلی.. من ک حالم از خودم بهم میخوره. همیشه باید تو رژیم باشم و کم بخورم. خدا میدونه چقد ب خودم سختی ...

الهی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

رژیم لیمومی خیلی عالیه امتحانش کردی؟

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
نکن اصلا  بزار خودش بیفته

خب دستم خورده تا حالا افتاده تقریبا رو صورتم همه با برخورد با مثلا ماسک، لباس دستم بالشت و پتو افتادن😑😐 اینجوری نیست واستم بعد یهو بیوفته

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی.. من ک حالم از خودم بهم میخوره. همیشه باید تو رژیم باشم و کم بخورم. خدا میدونه چقد ب خودم سختی ...

قدت چنده؟ اگه شیر میدی خودبخود لاغر میشی لاغرتر از چیزی که بودی!

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

رون مرغ بخور😅

امتحان میکنم😅😅😅

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.
خب دستم خورده تا حالا افتاده تقریبا رو صورتم همه با برخورد با مثلا ماسک، لباس دستم بالشت و پتو افتاد ...

نگران نباش جاشون نمی مونه

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

اها. مرسی منم حتی کف پام و تو گلومم زده 😑😑

من فکر کنم توی معدمم زده بود چون توی چند هفته بجز آب هندونه هیییییچی نمیتونستم بخورم

الهی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ رژیم لیمومی خیلی عالیه امتحانش کردی؟

نه ولی رژیم فست گرفتم منتهی الان ک شیر میدم نمیتونم رژیم بگیرم

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

قدت چنده؟ اگه شیر میدی خودبخود لاغر میشی لاغرتر از چیزی که بودی!

۱۶۴

نشدم که! الان ۴ماهه زایمان کردم. انقد مامانم میگه شکمت فلان شده و داداشم میگه شکم زدی یا خاله ام گفته.. اعصابم خورده

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

نه ولی رژیم فست گرفتم منتهی الان ک شیر میدم نمیتونم رژیم بگیرم

رژی لیمومی خیلی رسیدگی دارن 

با پزشکت تلفنی صحبت میکنی و طبق شرایطت برنامه غذایی مینویسن

مثلا دوران شیردهی..قند داری ...و ...

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
راه خلی داری برای پر شدن توروخدا بگو

با ورزش باسن خییییلی خوب فرم میگیره. با بدنسازی. من یه مدت بدنسازی میرفتم و بعد باشگاه (توی باشگاه سه تا سفیده تخم مرغ میخورم قشنگ فرم گرفت اما زننده بود دیگه نرفتم  

۱۶۴ نشدم که! الان ۴ماهه زایمان کردم. انقد مامانم میگه شکمت فلان شده و داداشم میگه شکم زدی یا خاله ا ...

هنوز زوده بابا ! خیلی زوده