2777
2789
عنوان

علاعم چیه؟

147 بازدید | 29 پست

ن شنبه باید پری شم ولی هیچ وقت سه چهار روز از قبل درد نمیومد سراغم درد سینه شدید بده رابطه دارم با ی تیر کشیدن تخمدانام ن کیست دارم ن عفونت.من ک عاشق ترشی بودم الان میخورم حالم بد میشه بد گرمی خوردم کمردرد پریودی گرفتم با دلدرد دوروز پیشم از دلدرد و کمردرد بیدار شدم پاهام آنقدر ضف میرفت چندروزه هست نبض میزنه گاهی تخمدونام امروزم یکم نهار تونستم بخورم بد گر کرفتم هی اوق میزدم با کتف چپم سوزش و پاهام بی جون شدن جوری ک گفتم الان پری میاد ولی دردش خوب شد باز بده گر گرفتنم لرز کردم بی بی چک هم میزنم منفیه مچ پاهام یا انگشت پاهام هی خواب میره سوزن سوزن میشه کم خونیم ندارم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب عزیزم حتما بی بی چک زوده ولی خیلی علائم بارداریه😍روز موعدت بی بی بزن ایشالا که بارداری

خیلی ببخشید موقع رابطه تا حالا اینجور نبودم انگار ی چیزی سمت نافم بالا پایین میشد وقتی رو شکمم بودم سفت بود 

پس عجله کردی واسه تست زدن..هفت تا ده روز از موعد پری گذشته تست بزن

از سینمم ی قطره سمت چپ ی قطره حالت شیر بود اومد با اینک من یک ساله شیرم خشک شده هی فشار دادم سینمو  دلدرد و کمردرد گرفتم ولی دیگ چیزی نیومد