2777
2789
عنوان

عاقبت خیانت

848 بازدید | 15 پست

این موضوع مال 25 سال پیش ه 

عموی من بازرس بانک بود و مدام ماموریت میرفت یه دفعه قرار بود چند روز بره ماموریت یهو وسط راه میبینه بعضی از مدارک ش رو جا گذاشته و با اینکه چند ساعت دور شده بود مجبور میشه برگرده و در برگشت به خونه میبینه یه مرد غریبه با زنش و بچه ش که هنوز یه ساله بوده تو خونه س و زندگیش متلاشی میشه عموم مرد نجیبی بود نه شکایتی کرد و واکنش تهاجمی نشون داد فقط زن ش رو طلاق میده بچه رو میگیره ازش و تمام 

و اما این زن روزگار سیاهی رو گذروند از خانواده خودش  طرد شد مجبور شد شهرش رو عوض کنه  25 سال ناپدید شد و در حسرت دیدار فرزند موند تا اینکه امروز خبر رسید که در اثر سکته قلبی فوت کرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهتر، ایشالله که دیگه نباشه خیانت و ازینجور داستانا... واقعا درک نمیکنم اگه دو نفر میرن زیر یه سقف چرا باید این اتفاقا بیوفته دیگه، خب اگه همو نمیخواستن از اولم ازدواج نمیکردن🙁

حالا  اگه مرده بود الان خوشبخت بود منم  یکیو میشناسم  زنه  متاهل با مرد مجرد میپرید مچشو گرفتن  دادنش دست مامور  هم زندگیش  هم بچش و گرفتن  

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
یک ساعته‌ اومدی، از خواهرت میگی, از عموت میگی... نمیدونم واقعیه یا زاییده ی ذهن خودت 

راستش تازه با سایت آشنا شدم خیلی ذوق کردم گفتم دغدغه های مهم رو با بقیه در میون بزارم

عزیزم تاپیک عاشق استادم شدمو بده نی نی یار بترکونه یه وقت برات دردسر نشه چون عکس اون آقا مونده تو تاپیکت 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤