2777
2789
عنوان

همکار بد داشتی؟

1656 بازدید | 23 پست

جایی ک کار میکنم عالیه 

از کارمم راضیم

اما بعضی رفتارای همکارای قدیمی تر باعث میشه احساس کنم سرم کلاه رفته و بی زبون بودم! 

من شیفت بعد از ظهر ی فروشگاه کار میکنم. ی کار 1تومنی فروختم همکار شیفت صب ک هنوز نرفته بود توی لیست فروش، کارو ب اسم خودش نوشت ک فروخته. گفتم تو فروش شیفت بعد از ظهر بنویسین اون یکی ک اونم قدیمیه گف ن خانوم فلانی هنوز نرفته ک...، الان دارم میترکم از ناراحتی چون من فروختم، من زحمت کشیدم مشتریو راهنمایی کردم کارو از من برد...

خیلی رقابت و خود شیرینی زیاده اینجا، با اینکه بیشتر از من حقوق میگیرن بازم دنبال نشون دادن خودشون هستن، زور میگن، حق میخورن...

این ی نمونه بود فقط از تبعیض هایی ک قائل میشن بین خودشون و من. 

اره دو بهم زنه میخاد رابطه همه دوبهم بزنه بامنم خیلی لج گرده

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوران دانشجویی برا کاراموزی رفتم تو یه شرکت حسابداری صاحبکار بهم نظر داش کلا اومدم بیرون یه چهارماه رفتم پیامای بی ربط میداد بهم ک ربطی ب کار نداش هی میگف تو حتما ب جایی میرسی فلان میشی نمیدونم چ میشی من گفتم برم ک جای موندن نیس فکر کرده خیلی احتیاج دارم ب پولش ک خودمو برا پول خراب کنم شکر خدا تو خونواده ای هم بودم با ابرو واز نظر مالی کم وکسری نداشتم 

من دوران دانشجویی برا کاراموزی رفتم تو یه شرکت حسابداری صاحبکار بهم نظر داش کلا اومدم بیرون یه چهارم ...

کار خوبی کردی من ازین مشکلات ندارم

میدونم همه جا آدمای حسود و مشکل ساز هستن

ولی بنظر من کار فقط برای احتیاج و نیاز مالی نیس. من خودم اگ نرم سرکار شوهرم تنها میتونه هزینه زندگی رو بده ولی من فعال بودن، تجربه و تعامل و کار یاد گرفتنو دوس دارم

فقط نمیدونم چطور با این آدما کنار بیام. 

کار خوبی کردی من ازین مشکلات ندارم میدونم همه جا آدمای حسود و مشکل ساز هستن ولی بنظر من کار فقط بر ...

اره دقیقا همه چی پول نیس عزیزم نباید ساکت بشینی بزاری هرکارس دلشون خواست کنن 

عزیزم چرا از حقت دفاع نمیکنی

میترسم بگم ب صاحب کار و نهایتا برای خودم بد بشه 

چون اینا 3. 4سال سابقه دارن 

من 3ماه

ولی واقعا رفتار هاشون اذیتم میکنه. 

حتی ب من میگن چای بریز برای همه میریزم 

اونا میرن تک تک برا خودشون میریزن یبار برای من نریختن 

نمیدونم بنظرت بگم؟ 

من مشکلی پیش بیاد برام به رئیسمون نمیگم چون میدونم هم اون پیگیری نمیکنه هم بقیه باهام بد میشن منم تازه کارم به کمک نیاز دارم یه جوریم کار میکنم کار نکردنمو ترجیح بدن

بازم خودت شرایطتتو بهتر میدونی

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

من این موضوع را در بین همکاران خانم خیلی زیاد دیدم(جامعه آماری من) .انشاله که موضوع به جنسیت ربط نداشته باشه و رشد و عزت نفس ما خانمها بیشتر از قبل بشه .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...