2777
2789
عنوان

نمیتونم بعضی از زن ها رو درک کنم🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 113 پست
یه روزی به اینجایی که من هستم میرسی و نسبت به این آدم ها بی تفاوت میشی، خود کرده را تدبیر نیست

آدم دلش میسوزه و اعصابش خورد

خو نداری همون یه بچه هم شمارو پدر مادر میکنه

به همون برسین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من اینی ک میگن بچه روزیشو با خودش میاره چرته

دقیقا

پس چرا اینهمه بچه ی بدبخت و بی خونواده که تو خیابون و اطراف میبینیم روزی نداشتن؟؟مگه برا خدا بچه با بچه فرق داره؟

در امتداد افق خطوط رنگینی نقش بسته است به گمانم پایان سیاهی دارد خودنمایی میکند..
ازون حرفا بود  روزی کجا بود صدها نفرو دیدم با بچه زیاد و فقط دارن مینالن

خدا روزی میده 

ولی پول تبلت و پوشاک گرون و اجیل بابای بیچاره از زدن لباس برای خودش باید بده

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

الان بچه روزیشو با خودش میاره ها میان

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟
خدا روزی میده  ولی پول تبلت و پوشاک گرون و اجیل بابای بیچاره از زدن لباس برای خودش باید بده

هستن که میگن مدتهاست گوشت نخوردیم بعد دو تا بچه هم داره

یا زندگیش داغونه سه تا بچه داره

آدم دلش میسوزه و اعصابش خورد خو نداری همون یه بچه هم شمارو پدر مادر میکنه به همون برسین

منم یه زمانی براشون ناراحت میشدم ولی دیگه اون مرحله رو رد کردم، یه سری از آدم ها نه والدین شون از زندگی واقعی چیزی متوجه شدن، نه خودشون متوجه شدن و نه بچه هاشون متوجه خواهند شد و این جریان همینطوری ادامه داره ...

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
آدم دلش میسوزه و اعصابش خورد خو نداری همون یه بچه هم شمارو پدر مادر میکنه به همون برسین

چند وقت پیش دوستم گفت لباس بچه هات اگه کوچیک شده بده به یه نفر بچه سومش بدنیااومده،پول ندارن اون دوتا رو هم پوشک میزاشته خشک بشن معمولا هم بدون شلوارن تو خونه،بخاطر پسر داشتن همش بچه میاره 

شوهرم گفت حق نداری بهش لباس بدی،بدی بازم بچه میاره بده به کسی ک واقعا نیاز داره اینو باید کاندو م بدیم😁

دقیقا پس چرا اینهمه بچه ی بدبخت و بی خونواده که تو خیابون و اطراف میبینیم روزی نداشتن؟؟مگه برا خدا ...

میگن خدا روزی بعضیا رو در ثروت پولدارها قرار داده و اگر اونها زکات ثروتشون رو میدادن کسی فقیر نمیموند

هستن که میگن مدتهاست گوشت نخوردیم بعد دو تا بچه هم داره یا زندگیش داغونه سه تا بچه داره

اره میدونم درسته،بچه می‌تونه سر سفره ات بشینه سیر بشه ولی این بچه تفریحم میخواد تفریح یعنی پول،مسافرت و کلاس رفتن و اینا همش پول میخواد

چند وقت پیش دوستم گفت لباس بچه هات اگه کوچیک شده بده به یه نفر بچه سومش بدنیااومده،پول ندارن اون دوت ...

لباس بچه ات درستش میکنم نوشتم بچه هات،من یه دختر دارم برای اینکه بتونم کامل بهش برسم قصد دومی ندارم

میگن خدا روزی بعضیا رو در ثروت پولدارها قرار داده و اگر اونها زکات ثروتشون رو میدادن کسی فقیر نمیمون ...

زکات نمیدونم چه مدلیه

سالانه یه باره

بدن به یه نیازمند

بقیه عمر چی

حالا هم که تو جامعه ای هستیم که زکات نمیدن

طرف نداره باید تند تند بزاد

حرفشم اینه خواهر برادر داشتن مهمتر از رفاهه

میگن خدا روزی بعضیا رو در ثروت پولدارها قرار داده و اگر اونها زکات ثروتشون رو میدادن کسی فقیر نمیمون ...

والله زکات که به مردم نمیدن میدن به سید و روحانی و اینا اگه اشتباه نکنم