2777
2789
اره ولی خیلی وقته طبیعی پیشگیری میکنم این ماه هم کلا شاید روهم رفته ۲،۳ بار رابطه داشتیم

نوش جونتون . زیاد استرس داری بخاطر همینه .  دوران عقد همه طبیعی پیشگیری دارن تا میدونم چرا آخه🤔😛😂

تامبو..🧑🚶‍♀️🚶‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچها من بیستم تاریخ پریودیمه 

معمولن چند روز قبلش علاعم میومد سراغم 

الان دو سه روزه سینه هام درد میکنه و بیشترم نوک سینه هام خودمم احساس می‌کنم سینه هام سفت شدن خیلی 

بنظرتون بخاطر چیه؟؟؟

وای نه تو رو خدا ۳ تا بچه دارم دوقلو و یه قلو

عزیزم میگی ۱۸ الان۱۳ 🤭

تو رو خدا واسه من دعا کن تا عید مامان بشم 🤰🙏خدا واست نگهشون داره ای جانمممم😍

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰
 یا خدا 20 روز عقب انداختی انقد ریلکس چرا ی دکتر نرفتی  مگه مشکلی داری؟ تنبلی تیروئیدی چ ...

استرسم انقد شدیده ک نمیتونم کنترل کنم یه دکتر خوب هس تو شهرمون اونم گف از هفته اینده میاد توروخدا بی بی منفی شده ینی باردار نیستم اره؟چنددرصد مطمئنه؟

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
استرسم انقد شدیده ک نمیتونم کنترل کنم یه دکتر خوب هس تو شهرمون اونم گف از هفته اینده میاد توروخدا بی ...

نمیدونم ولی صبح ک بیدار شدی زدی؟اگه هاله هم بندازه تمومه ها خوب آزمایش بده فوری ی ساعته هم جوابش میاد 

نمیدونم ولی صبح ک بیدار شدی زدی؟اگه هاله هم بندازه تمومه ها خوب آزمایش بده فوری ی ساعته هم جو ...

یکیش صبح چندتاش ظهر

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
 حتما نیستی دیگه اگه امکانش داری برو آزمایش بده الکی ب خودت استرس نده چون دکترم بری بفهمه عقدی ...

امپولو بدون نسخه خریدم زدم مگه مشکلی ایجاد میکنه