2777
2789
اره ولی خیلی وقته طبیعی پیشگیری میکنم این ماه هم کلا شاید روهم رفته ۲،۳ بار رابطه داشتیم

نوش جونتون . زیاد استرس داری بخاطر همینه .  دوران عقد همه طبیعی پیشگیری دارن تا میدونم چرا آخه🤔😛😂

تامبو..🧑🚶‍♀️🚶‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچها من بیستم تاریخ پریودیمه 

معمولن چند روز قبلش علاعم میومد سراغم 

الان دو سه روزه سینه هام درد میکنه و بیشترم نوک سینه هام خودمم احساس می‌کنم سینه هام سفت شدن خیلی 

بنظرتون بخاطر چیه؟؟؟

وای نه تو رو خدا ۳ تا بچه دارم دوقلو و یه قلو

عزیزم میگی ۱۸ الان۱۳ 🤭

تو رو خدا واسه من دعا کن تا عید مامان بشم 🤰🙏خدا واست نگهشون داره ای جانمممم😍

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰
 یا خدا 20 روز عقب انداختی انقد ریلکس چرا ی دکتر نرفتی  مگه مشکلی داری؟ تنبلی تیروئیدی چ ...

استرسم انقد شدیده ک نمیتونم کنترل کنم یه دکتر خوب هس تو شهرمون اونم گف از هفته اینده میاد توروخدا بی بی منفی شده ینی باردار نیستم اره؟چنددرصد مطمئنه؟

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
استرسم انقد شدیده ک نمیتونم کنترل کنم یه دکتر خوب هس تو شهرمون اونم گف از هفته اینده میاد توروخدا بی ...

نمیدونم ولی صبح ک بیدار شدی زدی؟اگه هاله هم بندازه تمومه ها خوب آزمایش بده فوری ی ساعته هم جوابش میاد 

نمیدونم ولی صبح ک بیدار شدی زدی؟اگه هاله هم بندازه تمومه ها خوب آزمایش بده فوری ی ساعته هم جو ...

یکیش صبح چندتاش ظهر

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
 حتما نیستی دیگه اگه امکانش داری برو آزمایش بده الکی ب خودت استرس نده چون دکترم بری بفهمه عقدی ...

امپولو بدون نسخه خریدم زدم مگه مشکلی ایجاد میکنه