دخترم ۵ سالشه موهاش ریزش پیدا کرده . امسال خیلی مریض شد سرماخوردگیو اینا نمیدونم از اونه یا چیز دیگه . نگرانم. ماسک تخم مرغ و روغن زیتتون سه بار تاحالا گذاشتم . شربت زینک هم میدم بهش ایرانی. حمامشو ۸ روز ی بار میبرم نمیدونم دیر ب دیره یعنی .شامپوشم فیروزه
سلام عزیزم. ۸ روز ی بار بچه اذیت نمیشه؟ البته نمیدونم کدوم شهری من جنوبم دخترم ۳ سالشه ..۳.۴ روزی ی بار میبرمش حموم الان ک زمستونه.تابستونا ی روز درمیون... شامپو ام چیکو استفاده میکنه کیفیتش از ایرانیا بهتره.
خونمون خیلی سرده . بس ک مریض میشه دیر ب دیر میبرم ولی خودم دقت کردم رو روز ۶ ام ریزشش زیاد میشه
خوب پس نذار کف سرش چرب بشه ک ریزش بگیره گلم روز ۵ ام ببرش حمام... قبل اینکه ببریش حموم محیط رو حسابی گرم کن لباساش ام ببر تو حمام تنش کن... بعدم ببرش تو اتاق گرم... الان ک زمستونه آب پرتقال طبیعی بگیر هر روز بده بخوره... ویتامین سی براش خوبه.
عشقم اول ک نظر پزشکشو بپرس فداتشم.بعد اینکه رو لایف استیلش کار کن یعنی غذا و خورد و خوراک چرب رو کلا کم کنین تو خونتون ..و اینکه بچه ات باید تحرک داشته باشه فعالیت بکنه بفرستش کلاس ورزش.( اگه وزنش زیاد بود باید کم میکرد ک خوب میگی معمولیه..)