2777
2789
عنوان

ریزش مو کودکان

8799 بازدید | 46 پست

دخترم ۵ سالشه موهاش ریزش پیدا کرده . امسال خیلی مریض شد سرماخوردگیو اینا نمیدونم از اونه یا چیز دیگه . نگرانم. ماسک تخم مرغ و روغن زیتتون سه بار تاحالا گذاشتم . شربت زینک هم میدم بهش ایرانی. حمامشو ۸ روز ی بار میبرم نمیدونم دیر ب دیره یعنی .شامپوشم فیروزه

سلام عزیزم. ۸ روز ی بار بچه اذیت نمیشه؟ البته نمیدونم کدوم شهری من جنوبم دخترم ۳ سالشه ..۳.۴ روزی ی بار میبرمش حموم الان ک زمستونه.تابستونا ی روز درمیون...  شامپو ام چیکو استفاده میکنه کیفیتش از ایرانیا بهتره. 

من ازاین همه مرگ بی گناه،مردنم میگیرد...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم ریزش شدید گرفت بردم دکتر براش آزمایش نوشت.یکی از جواباش اومد کلسترولش بالاس.اصلا اعصاب ندار ...

یعنی چربیش؟ مابقی خوب بود. من بردم دکتر ی شربت زینک داد گفت کمخونیو اینا نداره چشماشو اینا را ک دید

دختر منم ریزش شدید گرفت بردم دکتر براش آزمایش نوشت.یکی از جواباش اومد کلسترولش بالاس.اصلا اعصاب ندار ...

دخترت از لحاظ وزنی ام تپله یا نه وزنش خوبه عزیزم؟

سلام عزیزم. ۸ روز ی بار بچه اذیت نمیشه؟ البته نمیدونم کدوم شهری من جنوبم دخترم ۳ سالشه ..۳.۴ روزی ی ...

خونمون خیلی سرده . بس ک مریض میشه دیر ب دیر میبرم ولی خودم دقت کردم رو روز ۶ ام ریزشش زیاد میشه

خونمون خیلی سرده . بس ک مریض میشه دیر ب دیر میبرم ولی خودم دقت کردم رو روز ۶ ام ریزشش زیاد میشه

خوب پس نذار کف سرش چرب بشه ک ریزش بگیره گلم روز ۵ ام ببرش حمام... قبل اینکه ببریش حموم محیط رو حسابی گرم کن لباساش ام ببر تو حمام تنش کن... بعدم ببرش تو اتاق گرم... الان ک زمستونه  آب پرتقال طبیعی بگیر هر روز بده بخوره... ویتامین سی براش خوبه.

چربی رو چیکار کنم.دارم غصه میمیرم

عشقم اول ک نظر پزشکشو بپرس فداتشم.بعد اینکه رو لایف استیلش کار کن یعنی غذا و خورد و خوراک چرب رو کلا کم کنین تو خونتون ..و اینکه بچه ات باید تحرک داشته باشه فعالیت بکنه بفرستش کلاس ورزش.( اگه وزنش زیاد بود باید کم میکرد ک خوب میگی معمولیه..)