2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

194 بازدید | 7 پست

شوهرم دیروز ساعت ده و نیم بیدار کردم قرار بود بیان فرش ببرن برای شتسشو گفتم بیا صبحانه بخور گفت نه بعد داشتیم مبل و فرش رو جمع میکردیم شروع کرد فحش دادن که درست کمک کن کلا فحشیه منم چند روز بود جواب نداده بودم جوابشو دادم دیگه وقتیم میخواد عذر خواهی کنه بدتر ایراد میگیره که بزور باهاش آشتی کنم یا تهدید به کتک میکنه بخدا من ازش متنفرم دیگه خودمم این سالها یه افسردگی مزمنی گرفتم که به زور باهاش ارتباط برقرار میکنه امروزم گفت این چه غذایی پختی قابلمه غذا رو ریخت رو دستم منم هرچی ظرف بودو شکوندم دیگه بریدم ورداشت فیلم بگیره برای مامانم بفرسته فعلا نذاشتم میگه برو راحت وقتی م میرم قهر عذابشو میکشم هی برم شهرستان بعد بیام اینجا سرکار هرروز آخرم به غلط کردن میفته

آبرو برام نمونده جلو خانواده دیگه بریدم واقعا

الان میخواستم خودمو راحت کنم رگ دستمو بزنم 

چون هیچ امیدی برای خلاصی ازش نمونده

یه آدم شره که نمیذاره منطقی جدا بشیم با آبروریزی و مزاحمت توی کاره و خانواده نابودم میکنه

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصن مردا معلوم‌نیست چشون شده اکثرشون روانی ان و دیوونه

چند روزه من باهاش حرف نمیزنم ولی اون خیلی دوست داره همش حمله کنه بهم کتکم بزنه ولی نذاشتم فقط از آبروریزی متنفرم

چه بگم واقعا خیلی سخته من همسرم دست بزن نداشت ولی خوب بچه ننه بود منم قهرم خونه ای بابام می خوام جدا ...

من اگه خانواده ای داشتم حمایتم کنه درجا جدا میشدم یه مادر پیر دارم نمیخوام عذابش بدم

ببین وقتی بچه گربه کنه و بخاطر گریه نکردنش براش هایتس رو محقق کنی اون بچه ب گریه عادت می‌کنهشوهر تو هم عادت کرده ب تهدید و شلوغ بازی و کولی بازی

ی وکیل خوب وقتی حکم جلب رو بده دستش خفه میشه.

تو برو مهرنوش بزار اجرا مهرت رو ک داد و تکلیفش ک روشن شد برو دنبال کارای طلاقت

حتما با وکیل مشورت کن.الکی از حقوقش نگذر.

یکی از دلایلی ک مرداد این کارا و میکنم اینه ک ژنه بزاره بی حقوق حقوق بره😏

خیالت راحت.خیلی راحت اگه خواست با آبرود بازی کنه دُمشو میگیرن میندازنش گوشه زندون

ببین وقتی بچه گربه کنه و بخاطر گریه نکردنش براش هایتس رو محقق کنی اون بچه ب گریه عادت می‌کنهشوهر تو ...

امیدوارم