2777
2789

همه همینن به خودت سخت نگیر بعدا میری باشگاه رژیم میگیری لاغر میکنی ولی موقع درس خوندن من که اینجوری بودم هی دلت میخواد بخوری نخوری هم چیزی نمیره تو مخت

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در همین حین که میخونی یه تایمی هم برا ورزش بذار 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
دقیقا یعنی یه وقتایی ضعف میکنم 

بخور بابا حالا این همه اندام و هیکل خوب کجای دنیا رو فتح کردن

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
در همین حین که میخونی یه تایمی هم برا ورزش بذار 

اخه من کند خوانم برا همبن همه تایمم پره فقط بین هر درس يه ربع یا میخوابم یا يه دوش میگیرم يا نماز و ناهار يا شامم رو میخورم فرصت نمیکنم 

اطرافیان خیلی شکست نفسیم میکنن اصلا اعتماد به نفسم رفته  

به منم میگفتن😂به حرفاشون توجه نکن بگو فعلا که کنکوره اینجورن بیشتریا ولی بعد کنکور لاغر میکنم

اخه من کند خوانم برا همبن همه تایمم پره فقط بین هر درس يه ربع یا میخوابم یا يه دوش میگیرم يا نماز و ...

خب صبح اگه ده دقیقه زودتر بیدار شی این ده دقیقه رو بزار برا ورزش اضافه وزن هم عوارض خودشو داره 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

فعلا تمرکزت رو بذا  روی درست ولی غذای ناسالم نخور ک ب خودت آسیب بزنی  تا بعد کنکور ایشالله ی رژیم درست و حسابی میگیری و میرسونی ب وزن ایده آل خودت 

رژیم هم استرستو بیشتر میکنه

هم انرژیتو میگیره 

خب صبح اگه ده دقیقه زودتر بیدار شی این ده دقیقه رو بزار برا ورزش اضافه وزن هم عوارض خودشو داره 

آره متاسفانه بیشتر رون هام تپله و برا همبن لگن و زانو هاگ خیلی درد میکنه همیشه

آره متاسفانه بیشتر رون هام تپله و برا همبن لگن و زانو هاگ خیلی درد میکنه همیشه

یکم تو خونه پیاده روی کن یه آهنگ هم بزار که با انرژی بشی ده دقیقه واسه سلامتی وقت گذاشتن زیاد نیست