2777
2789
عنوان

بارداری

59 بازدید | 5 پست

سلام دوستان ی پسر ۵ساله دادم ۳ماهه اقدام میکنم باردار نمیشم این ماه دکتر گف روز ۱۳پری سونو بده فولیکولامم گف خوبه دوتا آمپول برام نوشت برای آزاد سازی تخمک بود ولی بازم بی نتیجه بود صب بی بی چک زدم منفی بود ممکنه فعلا مشخص نباشه ۱۱روز پیش اقدام داشتم

عزیزم اطرافم زیاد دیدم  بارداری بچه ی دوم کمی زمان بر بوده. 

خودم نه ماه طول کشید. خواهرشوهرم نزدیک چهار پنج سال تحت درمان بود. البته اون کیست هم داشت (نمیدونم ربط داره یا نه ) 

استرس نداشته باش. منتظر هم نباش. 

تا یکسال کاملا عادیه

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

عزیزم اطرافم زیاد دیدم  بارداری بچه ی دوم کمی زمان بر بوده.  خودم نه ماه طول کشید. خواهرش ...

ممنونم بابت راهنماییت آره میگن استرس موثره ولی من زیاد استرس ندارم خداروشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم بابت راهنماییت آره میگن استرس موثره ولی من زیاد استرس ندارم خداروشکر

خواهش میکنم عزیزم 

البته اینم بگم من بعد از هشت ماه اقدام رفتم دکتر و یکسری دارو داد که گفت مثلا از روز سوم یا روز فلان  پریودی بخور 

بعد از اون باردار شدم. نمیدونم واقعا اتفاقی بود یا ربطی داشت به اون قرص ها 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).