2777
2789
عنوان

بارداری

60 بازدید | 5 پست

سلام دوستان ی پسر ۵ساله دادم ۳ماهه اقدام میکنم باردار نمیشم این ماه دکتر گف روز ۱۳پری سونو بده فولیکولامم گف خوبه دوتا آمپول برام نوشت برای آزاد سازی تخمک بود ولی بازم بی نتیجه بود صب بی بی چک زدم منفی بود ممکنه فعلا مشخص نباشه ۱۱روز پیش اقدام داشتم

عزیزم اطرافم زیاد دیدم  بارداری بچه ی دوم کمی زمان بر بوده. 

خودم نه ماه طول کشید. خواهرشوهرم نزدیک چهار پنج سال تحت درمان بود. البته اون کیست هم داشت (نمیدونم ربط داره یا نه ) 

استرس نداشته باش. منتظر هم نباش. 

تا یکسال کاملا عادیه

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

عزیزم اطرافم زیاد دیدم  بارداری بچه ی دوم کمی زمان بر بوده.  خودم نه ماه طول کشید. خواهرش ...

ممنونم بابت راهنماییت آره میگن استرس موثره ولی من زیاد استرس ندارم خداروشکر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنونم بابت راهنماییت آره میگن استرس موثره ولی من زیاد استرس ندارم خداروشکر

خواهش میکنم عزیزم 

البته اینم بگم من بعد از هشت ماه اقدام رفتم دکتر و یکسری دارو داد که گفت مثلا از روز سوم یا روز فلان  پریودی بخور 

بعد از اون باردار شدم. نمیدونم واقعا اتفاقی بود یا ربطی داشت به اون قرص ها 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).