2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم میفهمم دیگه دارم افسرده میشم صب تا شب خونه ام

برو بیرون خب 

از همین الان شروع کن‌

بگو‌میخام برم بیرون خسته شدم از بس نشستم خونه یعنی‌چی اخه تا یه سنی محدود کرذن طبیعیه ولی دیگ بیست سال آدم بچه نیست که هر جور شده عادتشون بده 

عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))
خودم میفهمم دیگه دارم افسرده میشم صب تا شب خونه ام

دو ساعت دیگ ساعت پنجه پاشو برو بیرون ی پارکی جایی قدم بزن به حرفاشونو اهمیت نده میخان چیکار کنن؟؟؟ جامعه مثل قدیم نیی خانواده ها نمیتونن خیلی سخت بگیرن 

حرفمو در میارید بخدا :/

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
دو ساعت دیگ ساعت پنجه پاشو برو بیرون ی پارکی جایی قدم بزن به حرفاشونو اهمیت نده میخان چیکار کنن؟؟؟ ج ...

😢انقد دوس دارم برم بیرون آخرین بار با دوستام یکی دوسال پیش بود

میخوام بگم این هفته میخوام جایی برم خسته ام تو خونه نمیدونم چی بگن استرس دارم

وای من بودم همچین به سر صدا مینداختم 😂😐 استرس چی؟؟؟ حیف دستم بت نمیرسههه

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
برو بیرون خب  از همین الان شروع کن‌ بگو‌میخام برم بیرون خسته شدم از بس نشستم خونه یعنی‌چی اخه ...

خدا کنه روشون اثر کنه 😢خیلی دوس دارم برم بگردم تنها بعضی وقتا تنهایی خیلی خوبع همش، خونه رو تخت

خدا کنه روشون اثر کنه 😢خیلی دوس دارم برم بگردم تنها بعضی وقتا تنهایی خیلی خوبع همش، خونه رو تخت

سرکاری دانشگاهی کلاسی چیزی نمیری؟ 

بیبن فقط با حرف زدن میتونی قانع کنی 

بگو‌ همه همسنام بیرون میرن مسافرت هر جا 

من که دیگه بچه نیستم یا تو سن نوجوونی نیستم که بخای محدودم کنی البته اون موقع هم نباید ادم محدود بشه ولی کلا 

ولی خب یکی از دلیلی ک نمیذارن اینه که عادت ندارن 

باید عادتشون بدی بری بیرون تا عادت کن به بیرون رفتنت

عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))

من 20 سال مجردبودم عقده ای شده بودم تاسرکوچه تنهابرم اما ازوقتی ازدواج کردم دیگه جونم راحت شد هررررجا حتی اونطرف دنیاهم بخام میتونم تنهابرم وشوهرم اجازه میده ولی بخداواقعاجاییاندارم ک برم خخخ اصلاهرچی فک میکنم نمیدونم کجابرم.. البته برج 6 مجردی تنها رفتم کیش 

😐🥴وای چطوری نمیترسییی  😂😂🤦‍♀️مامانت چیزس نمیگهه خیلی دلداری بخدا

نه چیزی نگفتن دیگه تصادفه😂😂😂

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم