2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشگلم رفتاز خودت باعث شده خانوادت بچه تر از سنت ببيننت ولى باهاشون حرف بزن و بگو بهشون كه ميخواى ي ...

بابای من میگه ۱۸ سالت شد بیرون بدون ما نمیتونی بزی همین الانم یه مسیر مدرسه رو کی خیلی کمه رو پیاده میرم هزار بار زنگ میزنه من نمیخوام الکی ادای مامان و بابای دلسوز رو در بیارن بعد بحث نیاز خرید وسایل بشه بجه شون آدم نیست حق ندراه 

منم😂😂😂یبار ماشین داداشمو برداشتم تازگیا هرکار کردم دنده عقب نمیرفت دیگ از اون موقع میترسم

من بدون گواهینامه با ماشین مامانم تصادف کردم خودم دماغ زشتم شکست خوشکلتر شد

پای ی یاروییم به چخ دادم😂😂

دوهفته ماشین تعمیرگاه بود بعد اینکه اوردنش خیلی خوشکل سوار شدم رفتم مدرسه😎😎😎😂😂😂😂

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

چندسالته

۱۶

خدایا دنیات اصلا قشنگ نیست🙂آرزو هایی انتخاب کردم که رسیدن بهشون از محالاته‌ ... ولی فقط فکر کردن به  همون آرزوها و سناریو ساختن هرشب باهاشون‌ با اینکه میدونم نمیرسم بهشون امید زندگیمه‌ :'-)
عزیزم برات مهم نباشه اونا چه فکری میکنن آنقدری هم به دیگران اجازه نده روت تسلط پیدا کنن هیچوقت با لح ...

میخوام بگم این هفته میخوام جایی برم خسته ام تو خونه نمیدونم چی بگن استرس دارم

بابای من میگه ۱۸ سالت شد بیرون بدون ما نمیتونی بزی همین الانم یه مسیر مدرسه رو کی خیلی کمه رو پیاده ...

الان حرفشونو جدى نگير

خانواده منم از اين حرفا زياد ميزدند

بعد ديدن نميتونن انقدر سخت بگيرن

منم تا ١٨ سالگى با سرويس ميرفتم ميومدم

مطمئن باش حساسيتاشون از بين ميره

نه نمیزارن 

واییی دختر از بس نرفتی عادت کردن ب بیرون رفتنت 

مگه بچه ای 

عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))
خونوادم فکر میکنن بچم

هر چقدرم ادم بزرگ  بشه دیگه به چشم والدینش بچه است  وگه اینکه ارزدواج کنی که اون وقتم شوهرت بهت گیره میده البته بیشترش گیر نمیدم بعضیاشونم که گیر میدن فقط یکی دوسال اوله