2777
2789
عنوان

سود بانکی

102 بازدید | 9 پست

لطفا نگید طلا چون طلا زیاد م خوب نیست پول زمان نداری می خواهم بانک بزار باسودش طلا سکه پارسیان بگیرم منظورم طلا دارم زیاد نمی خواهم به باش کار پرسود بگید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به نظرم پارسیان هم نگیر همون بذار بانک البته بستگی داره سرمایت چقدره اگه در حدی هست که ماهی چند میلیونی بگیری عالیه سودشو بگیر بریز تو یه حساب دیگه وقتی مثلا ۵۰ میلیون شد حساب یک ساله باز کن دوباره از اون هم سود بگیر بعدشم طلا هرچقدر بگیری بازم ارزششو حفظ می‌کنه از طرفیم من شنیدم بعضی از سکه ها دارای تاریخ انقضا هستن ینی اعتبارشون تا اون تاریخه حالا نمی‌دونم از صحت و سقمش خبر ندارم تا چ حد درسته ولی شما میتونی طلای آب شده قالبی بدون مالیات و دستمزد و حق ساخت بگیری که خیلی ارزونتر درمیاد و فقط هزینه گرمی طلا گرفته میشه نه اجرت ساخت و سود فروشنده و چون طلاهای طرح دار مثل سرویس و دستبند و النگو غالبا استفاده میشن به مرور زمان از وزنشون کم میشه در حد چند سوت ولی طلای قالبی بدون اجرت برا سرمایه گذاری عالیه بصورت شمش های کوچیک و گرمی فروخته میشه 

مثلا دویست میلیون النگو بخری خطرناک نیست

لعنتی تو دویست میلیونو بذاری بانک ماهی فک کنم ۳ میلیون سود بده در عرض سه ماه ده میلیون اینجوری ده میلیون ده میلیون سود پولتو جمع کن حساب یک ساله باز کن سود همه حسابان بیاد فقط تو یه کارت بازم اونارو جمع کنی خیلی پول میشه بعدشم اگه مشکلت امنیت خونست میتونی اگه طلا هم خریدی یا هر چیز با ارزش دیگه ای بدی صندوق امانات یه بانک دولتی برات نگهدارن

2790
2778
2791
2779
2792