2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نسبت قدت خوبه دیگه ول کن

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

صبح ها یک سیب زمینی و یخم مرغ بپز بخور 

سعی کن هر روز صبح بخوری 

هم صورت هم بدنتو پر میکنه خیلی خوش فرم میشی 

قرص زینک هم بخور 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
چه خبرته...من ۵۳کیلوام...فک میکنم چاقم

قدش بلنده. منم 170هستم 65هستم خیلیا میگن خیلی لاغرم. تازه دوتا بچم دارم. ولی متناسبم. ایشون 60کیلو بنظرم دویا سه کیلو پرترشدن خوشگلترش کنه

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

من قدم۱۷۲ وزنم۶۳ راضیم

لاغر نیستی عزیزم مناسبه وزنت

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

استارتر از ژن ه

منو شوهرم و پسرم اندازه 6نفر در روز غذا می خوریم نه چاق میشیم نه اضافه وزن داریم از بس خوردیم شکمو و پر اشتها بار اومدیم

تمامی آموزش های که من غیر حضوری میدم از روی برنامه غذای هفتگی مون هست

از بس درست کردم پر اشتها شدیم

لینک کانال رو میزارم براتون بچه ها سرچ کنید و به کانال ملحق شید دوره های پر طرفدار و گرون م که حضوری شهریه میگیریم داره شروع میشه

وای نگو من هر روز سو بورک نخورم دسر مورد علاقه م پای سیب کلاسیک نخورم فشارم میوفته

بیاید آموزش ببینید خوشمزه درست کنید

چاق شید

و بهترین آشپز فامیل شید

فقط زود عضو بشید منتظرم 300تا بشن خصوصی کنم بعد ظرفیت پر میشه جا واسه همراه جدید نخواهیم داشت

آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن
قدش بلنده. منم 170هستم 65هستم خیلیا میگن خیلی لاغرم. تازه دوتا بچم دارم. ولی متناسبم. ایشون 60کیلو ب ...

بستگی به استخوان بندی هم داره. بعضی ها مچ پا دارن مچ دست دارن. ولی بعضی ها خیلی ظریف هستند