2777
2789
متاهلم بچه ندارم

حوصله کارای خونه نداری؟ اگه امکان مسافرت دارید یه سفر برو تو روحیه ت تاثیر مثبت میزاره 

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️

بیا داخل کانال آموزش آشپزی من خیلی خیلی وروجک و شیطون هستم آخر هفته ها بجای آموزش کلی پر حرفی میکنم از همه چی که دوستش ون دارم میگم و فیلم میگیرم باور کن انرژی میگیری

ذوق و شوق مو همیشه منتقل میکنم بجای گذاشتن آهنگ و موسیقی حرف میزنم پر حرفی میکنم نکته به نکته توضیح میدم

آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بخاطر مشکلاتم دچار اضطراب و افسردگی شدم، دنبال روانشناس هستم، همه راهکارهایی که هست مثل ورزش تغذ ...

عزیز من روانشناسی دارم میخونم البته برای فوق

قشنگ حس و حال آموزشگاه مجازی یا حضوری مو جوری میکنم سرحال و سر زنده میشن

افسرده داشتم بخدا میگفت من توان غذا درست کردن واسه بچه هام نداشتم

از بس آدم و میبری تو رویا و انگار واقعا تو یه کلبه چوبی روستایی وسط جنگل داریم پای سیب درست میکنیم که سرحال و سر زنده شدم

امتحان کن دوره روبیکا م ماه پیش تموم شد دوره جدید شروع میشه

سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید

آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن
عزیز من روانشناسی دارم میخونم البته برای فوق قشنگ حس و حال آموزشگاه مجازی یا حضوری مو جوری میکنم سر ...

😐😐  انگار شما نمیدونید افسردگی چیه؟ 

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،،