سلام خانوما لطفا کمکم کنین پسرم دوماه و پنج روزشه بعد چهار روزی میشه شبا از ساعت 9 و نیم اینا تا 12 بی وقفه گریه میکنه با هیچی آروم نمیشه فقط گریه میکنه جایش اگ درد کنه کلا باید اون جوری کنه یا شیرم کم باشه باید در طی روز هم اون جوری کنه در طی روز فقط نق میزنه کلا نق نقوعه ولی ظب همون یکی دو ساعت از بس گریه میکنه واقعا نمیدونژم چیکار کنیم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دوستان یه سوال من امروز بیمارستان بودم حالم بد بود بعد عکس سِرُم بذارم استوری ضایعه اس ک کراشم ببینه؟؟😂😂
یا اینکه با پیج فیک عکسه بذارم خودمو تگ کنم بعد اداستوری کنم😭😂
حالا چه وقت دیوونگی بود عاشق شدم رفت...!🥺♾❤ دعاکنین بهش برسم 🥺🤍 22 December ♾💜 20:00 خدایا من جلو کلی از بنده هات اینجا بهت قول میدم تواگه دستمو بگیری و منو به عشقم برسونی تا عمر دارم نمازشکر بجا میارم🥺😍من بهت قول میدم،توام بهم قول بده که اون مال منه♾🤍
سلام برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی 💦💦💦💦 💦💦💦 💦💦💦💦 قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒 وزن هدف ۷۰ 🔒