2777
2789
عنوان

بستن لوله رحم کرمانی ها بیاین کمک

361 بازدید | 5 پست

سنم 42دو تا بچه دارم سومی رو هشت ماه باردارم زایمان قبلیم سزارین بودم این یکی هم سزارین هستم بعد بارداری این آخری مشکوک به سندروم بودم چهار میلیون سال فری دادم تا متوجه شدم درصد سندرم کمه نه قرص میتونم بخورم نه ایو دی حساسیت دارم شوهرم هم اصلا قبول نمیکنه عمل کنه مادرم یک سال و نیم قبل فوت شدن دقیقا دو ماه بعد از بدنیا اومدن دخترم افسردگی گرفتم دیگه حال و حوصله بچه ندارم این از خدا بی خبرا هم میگن چهار تاسزارین دکتر آشنا تو کرمان سراغ دارین با پول سر عمل لوله ببنده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمینی عزیز کسی این کارو کرده کدوم بیمارستان

اگه سزارین بیمارستان خصوصی باشید همونجا هم بگید حین عمل میبندن   باید با دکترتون  هماهنگ کنید قبلش   بیمارستان خصوصی ز بزن بپرس 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»

بیمارستان خصوصی 16میلیون میگیره واسه سزارین 8میلیون هم واسه لوله بستن چه خبرشونه نه به چند سال قبل میرفتن از تو روستاها زنای روستایی رو برمیداشتن میاوردن بیمارستان رایگان لوله میبستن حتی بدون اجازه شوهر بعد دوباره میرفتن میبردنشون تو روستا میگفتن شما شیش هفت تا بچه زاییدن بسه 

الان برای لوله بستن بعد نامه دادن دکتر همه بیمارستان ها می‌فرستن بیمارستان افضلی پور اونجا هم نامه می‌ره کمیسیون چهار تا دکتر زنان نظر میده سزارین بعد چهار تا طبیعی بعد شیش تا 

خدا لعنتشون کنه من الان یه بچه دوساله دارم ماهی هشتصد پوشک میخرم تا بعد عید از پوشک بگیرم دختر رو اون یکی میاد اینا که خرج بچه نمیدن میگن بچه بیشتر زندگی بهتر