2777
2789

بزززز

ب‍‌‌ا م‍‍‌ن س‍‍‌رد ن‍‍‌ب‍‍‌اش‍‍‌ی‍‍‌د م‍‍‌ی‍‍‌رم ک‍‌‌اپ‍ش‍‌‌ن م‍‌ی‍‌‌پوش‍‌‌م ض‍‌ای‍‌‌ع م‍ی‍ش‍ی‍‌‌د .!:)️)))))))))>)))))))))>)))))))))))))))))))))))))))))))▂▃▅▇█▓▒░ ن‍‌گاـہ بہ‌ ظ‍‌اه‍‌ر آروم‍‌م ن‍‌ک‍‌ن #اس‍‌ی‍‌ـב~~ ه‍‌م ق‍‌یا؋ـ‍‌ش م‍‌ثہ‌ آبہ‌️ ░▒▓█▇▅▃▂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا نه روزه هاااا چه تغییری کنه؟  من ۳ ماهه عمل کردم هنوز پر از ورمه🙄

نوک دماغم وپره ها همونه بزرگه دوستم میگه تغییری نکردی غقط خودتو بردی زیر تیغ جراحی اینقدر ناراحتم 😭

نوک دماغم وپره ها همونه بزرگه دوستم میگه تغییری نکردی غقط خودتو بردی زیر تیغ جراحی اینقدر ناراحتم 😭

نوک بینیت که خیلی جمع شده😐 عزیزم صبر کن ورمه

❤️دنیام پسرام❤️

دوستت اشتباه میکنه از حسودیشه.تا یکسال هیچ‌نظری نباید داد و نزار کسی نظر بده چون پر از ورمه

یاشاسین آذربایجان💓✌

دوستت اشتباه میکنه از حسودیشه.تا یکسال هیچ‌نظری نباید داد و نزار کسی نظر بده چون پر از ورمه

تو الانت با زمانیکه اتل دراوردی تغییر کرده ؟؟ من پریروز اتل دراوردم پره بینیم اصلا تغییر نکرده بااینکه زیرش بخیه داره 

تو الانت با زمانیکه اتل دراوردی تغییر کرده ؟؟ من پریروز اتل دراوردم پره بینیم اصلا تغییر نکرده بااین ...

اره بابا کلی تغییر کرده‌اولش انگار اصلا دست نزده بود .الان بهتره ولی بازم کلی ورم داره

یاشاسین آذربایجان💓✌