2777
2789
عنوان

سرطان معده

1089 بازدید | 46 پست

سلام دوستان خواهرم سرطان معده گرفته گریدش۴هست خیلی کم کبدش هم درگیره کسی بوداینجوری خوب بشه؟سنی نداره یدونه دختر داره دارم دق میکنم وقتی کوچیکه بودم مادرم فوت کرد خواهرم فقط خواهرنبودمادرم بودهمه کسم بودمثل مادربوددارم دق میکنم همیشه حرف از مردن میشدمیگف مردم مواظب دخترم باش خسته ام اگه چیزیش بشه میمیرم همیشه کنارم بود.خداخیلی نامردی چرابازداری بی مادرم میکنی

☹️چقد غمگین نوشتی

ایشالا ک خوب بشه🤲🤲🤲🤲

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ایران متاسفانه سرطان های پانکراس بسیار زیاده یکی از دلایلش هم تغذیه کودکی هست خانما بچه ۶ ماهه کته ماهیچه و قورمه سبزی بخوره چیزیش نمیشه ولی قطعا در بزرگسالی واسش عوارض داره چرا افتخار میکنن بعضی خانما نه من به بچه سه ماهه آبگوشت میدم ۴ ماهه ماهیچه میخوره و ...

کجاهستید؟ دونفرمن میشناسم باتغذیه میتونن درمان کنن دوستم سرطان داشت پارسال رفتن پیششون خوب شدن الانم هفته پیش مجدد چکاپ دادن الحمدالله چیزی نبود

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود