2821
2789
عنوان

قهر و کادو

419 بازدید | 29 پست

سلام بچها من چندروز پیش با نامزدم دعوام شد همه  بحثامونم سر مادرشه که سرطان گرفته اینم داغون شده عصبی شده ب من گیرای الکی میده پریروز زنگ زدم به من الکی گیرداد روم گوشی و قطع کرد منم بلافاصله زنگ زدم باهاش بد حرف زدم روش گوشیو قطع کردم بعدشم سه تا اس دادم بهش که فکر کردی مادرتو من مریض کردم با من این رفتارارو میکنی یا مگه چقد هستی برای من وقت بزاری که گیر میدی دیگه جواب نداد منم زنگ نزدم .اما از هفته پیش براش کادوشو گرفتم بنظرتون چکار کنم ؟خودم تو فکرم بود اصلا زنگ نزنم کادوشو بدم پیک ببره در خونه .اما چون همش بیمارستانن نمیدونم کی خونه است که بفرستم. کادوشم نیم بوته تا پس فردا بیشتر نمیتونم اگه اندازش نباشه مرجوع کنم .شما بودین چکار میکردین ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بهش بگو من کنارتم درکت میکنم عصبی بشی اما منو مقابل خودت ندون مادر تو مادر منم هست

البته اگه منظورت از نامزد دوسپسر نباشه

💕🧚‍♀️                                               

گل بگیر ببر بیمارستان ملاقات مادر شوهرت باهاش همدردی کن اونا الان تو شرایط سختی هستن درکشون کن خودتو بذار جای نامزدت اگه خدای ناکرده زبونم لال مادرت چنین مشکلی داشت برات اعصاب و روان میموند؟

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

بخدا خیلی باهام بد رفتار شده خیلی دارم اذیت میشم

ببخش تو زندگی مشترک باید گذشت باشه فردا پس فردا زنش میشی بزار بدونه مث کوه پشتشی باش شهری الان برو از دلش در بیار حتی شده با ی پیام ی تماس بزار بدونه درکش میکنی

اول اینکه مادرش، مادرشه و  مریضه و سرطان داره و شما باید جوری لطف کنی به شوهرت که اگر خدایی نکرده فوت کرد سرت بالا باشه و پیش شوهرت جایگاه داشته باشی.

دوم اینکه مرحم که نیستی نمک رو زخم هم نباش 

سوم اینکه مگه محتاج نیم بوته که با پیک بفرستی براش!!! 

الان بهترین فرسته که هدیه تو سر فرصت با یه شاخه گل بهش بدی و ازش بابت رفتارت معذرت خواهی کنی

2824
2823
2791
2779
2792