2777
2789
عنوان

کمک 🥲🥲🥲🥲

50 بازدید | 6 پست

بار چندمی هست که با مشاورم صحبت میکنم درباره بدی هاایی که کسی در حقم کرده و جلسات اول هم درباره مشکل اضطرابم .هر دفعه که حرف میزنیم نمی‌دونم چطور از صدام می‌فهمه که منم🥲اولش میگه مهسا بودی ؟😂

خلاصه بگذریم این جلسه دومی بود  که درباره کسی که بهم بدی کرده بود صحبت می‌کردیم .گفت تو حالا به کسی بدی کردی؟😐گفتم نه فکر نکنم .گفت معلومه که آدم خوبی هستی .خلاصه حرف زدن باهاش حالم رو خوب می‌کنه .

مشاوره مون هم تلفنی هست نه حضوری.

یه بارم میگفتم شما منو نمی‌شناسین نمی بینید راحتم گفت خب عکس تو بفرست ببینم😂😐احساس میکنم طبیعی نیست رفتارش 😐

حالا به نظرتون مشاوره مو ادامه بدم !؟درباره اظطزاب راه حل های خوبی میداد .

ولی برای فراموش کردن اون آدم بده راهکاری ندادن

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

سلام، مشاورت آقاعه؟ اسمش رو سرچ کن رزومه اش ببین و اینکه چجوری پیداش کردی؟ 

و در مورد راهکار چندجلسه اس که باهاش حرف میزنی؟ 

و در مورد مشاوره تلفنی و آنلاین اینو بدون که در حد دو دوسه جلسه شاید کارآمد باشه بهتره که حضوری مراجعه کنی .

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

منم یه بار مشاوره تلفنی میگرفتم برا انتخاب رشته کنکورم 

مرده همون جلسه اول زد جاده خاکی

رتبمو گفتم گفت باریکلا معلومه ازون زرنگایی آخرشم گفت بهت پیام میدم بیشتر باهم حرف بزنیم و...چرت و پرت

آخر فحشش دادم قطع کردم😂😅اعصاب نداشتم

💕🧚‍♀️                                               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام، مشاورت آقاعه؟ اسمش رو سرچ کن رزومه اش ببین و اینکه چجوری پیداش کردی؟  و در مورد راهکار چ ...

بله .آقاست .رزومه شو دیدم و از طریق سایت پیدا کردم . فقط احساس میکنم مشاورم طبیعی نیست 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
منم یه بار مشاوره تلفنی میگرفتم برا انتخاب رشته کنکورم  مرده همون جلسه اول زد جاده خاکی رتبمو ...

خوب کردی .

بله .آقاست .رزومه شو دیدم و از طریق سایت پیدا کردم . فقط احساس میکنم مشاورم طبیعی نیست 

ببین به عنوان یه روانشناس دارم میگم بهت، اگر که چیزی گفته یا درخواستی داشته یا از لحن صداش چیزی احساس کردی مبنی بر غیر طبیعی بودن و یا اگر میبینی حرفه ای نیست و صرفا وقت تلف می‌کنه یا هر چیز دیگه ایه یا حتی زیادی صمیمی شدن و....مجبور نیستی ادامه بدی مشاوره رو، تخصصش نگاه کن ببین چه گرایشی از روانشناسی؟ ببین تو چه زمینه های نوشته بوده تجربه داره...یکم بررسی کن اینارو..

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
ببین به عنوان یه روانشناس دارم میگم بهت، اگر که چیزی گفته یا درخواستی داشته یا از لحن صداش چیزی احسا ...

تو گرایشش اضطراب هم بود