2789
عنوان

سلبریتی

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 33 پست
هندمندان مالیات نده مگه چند نفرن؟هزار نفر به زور تازه اگه خیییلی دست بالا بگیریم. اما تعداد چند برا ...

بعدم آمار خیلی بیشتر از این حرفاست 

خانه ام ابریست اما در خیال روزهای روشنم...
خودمون باید ی کاری کنیم باید دست اونام از مملکت کوتاه بشه 

حیف کاربریم میترکه و کلی دوستای خوب دارم اینجا و نمیخوام بترکم.هی خدا

دوست عزیز هنرمندان عملا کاره ای نیستن.تحریم همین عده ی کمی که تریبون دارن کار درستی نیست.دست کسایی دیگه ای باید قطع بشه.راه رو داری اشتباه میری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشت کدوم مردم ؟ چند درصد از مردم ؟

من نمیتونم درصد بدم ولی دارم میبینم جامعه اکثرا شاکین هنرمندام مردمین از دل مردم بلند شدن ک اینجور وقتا حرف مردمو بگن نه اینکه برا منافع خودشون شروع به چاپلوسی کنن

من نمیتونم درصد بدم ولی دارم میبینم جامعه اکثرا شاکین هنرمندام مردمین از دل مردم بلند شدن ک ای ...

دقیقا.هنرمندان همین مردم هستن اکثرا.با این تفاوت که تریبون دارن.چرا کسایی که تریبون دارن و حرف مردم رو بازتاب میدن تحریم کنیم؟کی دیگه جای مردم حرف بزنه؟

من نمیتونم درصد بدم ولی دارم میبینم جامعه اکثرا شاکین هنرمندام مردمین از دل مردم بلند شدن ک ای ...

ببخشید که تو این اغتشاشات اخیر کسی اصلا شعار اقتصادی و رفاهی نداد اصلا ربطی ب شرایط سخت زندگی مردم نداشت فقط مسئله روسری بود که دیدین همه هنرمندان برای حمایت تنها کاری ک کردن بدون روسری عکس گذاشتن الان چرا خوی زلزله شده هیشکدومشون نرفتن 

چرا وقتی برای پنج سکانس 400 میلیون میگیرن بفکر مردم نیستن ؟ 

اغتشاشات اخیر فقط شعارش زن زندگی ازادی یود ک مردمم وقتی دیدن داره ب اعتقاداتشون توهین میشه کشیدن کنار اصلا هیچ کس شعار اقتصادی نداد 

الان چندتاشون با پول خودشون رفتن کمک مردم خوی؟

اونهایی که برا یه فیلم چند میلیارد پول میگیرن حالا نشون بدن پشت مردمن

به عمل کار برآید،به سخندانی نیست.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمیپرستن،حالام موقع جنگ میگن چرا به شیخ نشینهای عرب حمله کردین😆

حیف کاربریم میترکه و کلی دوستای خوب دارم اینجا و نمیخوام بترکم.هی خدا دوست عزیز هنرمندان عملا کا ...

اگر مردم بیخیال نباشن همه کار میتونیم بکنیم منم نمیگم فقط مشکلمون اینه 

حیف کاربریم میترکه و کلی دوستای خوب دارم اینجا و نمیخوام بترکم.هی خدا دوست عزیز هنرمندان عملا کا ...

تو مواقع مختلف اونها ثابت کردند بجز جیب خودشون به چیزی فکر نمی‌کنند .پشت مردم بودن چیه دیگه ؟ بقول خودتون چند نفر از همین دلسوزان مردم تو جمع مردم اومدن یا فقط از راه دور ٱرد ناشتا دادند؟ 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سال ۹۸چجوری توجیح میکنی؟ اون ک فقط برا گرونی بود؟ 

من توجیه نمیکنم اصلا مگه من خودم تو این جامعه زندگی نمیکنم؟ من دارم میگم چرا اجازه بدیم کسانی ک سواد درستی ندارن از راه غلط مردم رو تهییج کنن و باعث بشن اینجوری مردم ب جون هم بیفتن ؟ اینا چکاره مردم هستن جز اینکه خودشونم زندگی های انچنانی دارن و سفرهای انچنانی میرن و دستمزد های انچنانی میگیرن ؟ 

دقیقا.هنرمندان همین مردم هستن اکثرا.با این تفاوت که تریبون دارن.چرا کسایی که تریبون دارن و حرف مردم ...

دقیقا چون حرف مردمو زدن تحریم کنیم؟ مگه دیوانه ایم تنها کسایی بودن ک پشت مردم گرفتن دمشون گرم

الان چندتاشون با پول خودشون رفتن کمک مردم خوی؟ اونهایی که برا یه فیلم چند میلیارد پول میگیرن حالا ن ...

بخاطر همین من میگم اینا حسن نیت ندارن فقط حرومزاده بازی در میارن