2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوس دارم وقتی میبینم اونروز خیلی خوشحال میشم مامانمودیدنی انگاردنیاروبهم دادن

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم

بعضی مرده ها وقتی تو خواب میان اتفاق خوب میوفته برا آدم خصوصا اگه چیزی بهت بدن اما اگه چیزی بگیرن یا بخوان کسی رو با خودشون ببرن خوب نیست . من زن عموم هر زمان بیاد به خوابمون همش نگرانیم اتفاقی بیوفته اصلا خوش یمن نیست اما هرزمان مادربزرگم بیاد به خوابمون همیشه فرداش کلی اتفاق خوب میوفته 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
بعضی مرده ها وقتی تو خواب میان اتفاق خوب میوفته برا آدم خصوصا اگه چیزی بهت بدن اما اگه چیزی بگیرن یا ...

پدر بزرگم ۱۵ سال پیش فوت شد  آدم متدینی بود همه دوسش داشتن ، تو خواب دیدم از سفر زیارتی برگشته منم داشتم بوسش میکردم بهش خوشامد میگفتم ، چه تعبیری داره

خدارحمتش کنه. چجوری طاقت آوردی 😭😭😭😭😭

هنوز هنوز توخواب نبینم اونروزم جهنمه وقتی میبینم نصف شب بیدارمیشم کاش بیدارنمیشدم و...کنارش بودم کدوم اموات ودیدین 

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم
پدر بزرگم ۱۵ سال پیش فوت شد  آدم متدینی بود همه دوسش داشتن ، تو خواب دیدم از سفر زیارتی برگشته ...

حتماخیرات دادین یاکاری کردین ثوابش بهش رسیده

منم یه بار خواب داییم رو دیدم.  داییم چند سال پیش فوت شده. انگار داییم تو بیمارستان بود رو تخت دراز کشیده بود من و زن داییم و مامانم کنارش بودیم مامانم و زن داییم ناراحت  بودن مامانم میگفت چرا واسه ما این اتفاق افتاد بعدش انگار داییم بلند شد دوباره دراز کشید