پررررییی مدیر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 3504 عنوان جاری | مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 92 پست سلام دوستان من جاریم خیلی زرنگ بازی درمیاره،برای ظرف شستن خونه ی مادرشوهرم همیشه خودشومشغول میکنه به فرخوردن توآشپزخونه منم مجبورم برم کف کنم ویکی دیگه آب بکشه این خانمم فرمیخوره توآشپزخونه،شایدبگیدمن نبایدبه کارکردنش کاری داشته باشم ولی به خدایه بارخونریزی داشتم شدیدنتونستم وایسم بشورم باورتون نمیشه چه قیامتی به پاکرد،انقدخودشوبه درودیوارکوبیدکه رفتم شستم واقعابه نظرم خیلی زشت بودسرظرف شستن رقابتی ایجادشه،تااونموقع من کارخودمومیکردم،کاری نداشتم اون چیکارمیکنه،اونجابرام تلنگرشد،که داره سواستفاده میکنه،حالاتصمیم گرفتم برای اینکه ظلم نشه درحق من وباراونوبه دوش نکشم نصف ظرفاکه شستم دستموبشورم بی سروصدابرم بشینم،به نظرتون زشته؟ یانه؟من ادم رودروایستی داری هستم،ولی میخوام حسابی روخودم کارکنم ودرمقابل ظلم سکوت کنم،میشه کمک کنید 1401/11/13 | 09:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پررررییی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 3504 فکر نمیکنم، من اصلا انگار قفل میشم، بعد میام خونه یادم میاد چی بگم، خوب باهاش حرف نزن ازش دوربشین.نزاربهت نزدیک بشه کم کم خودشوجمع میکنه.اصلانگونمیتونم.هیچ کسی ازمن بی زبون ترنبودولی بدون دادوقال فقط بابی محلی همشونوسرجاشون نشوندم☺️
سفییبرفی عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 1637 خوب باهاش حرف نزن ازش دوربشین.نزاربهت نزدیک بشه کم کم خودشوجمع میکنه.اصلانگونمیتونم. هیچ کسی ازمن ب ... دیگه محل نمیدم، کلا، زیاد حرف نمیزنم این نیز بگذرد،
پررررییی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 3504 دیگه محل نمیدم، کلا، زیاد حرف نمیزنم باسیاست پیش برو.شوهرتم حسابی باخودت همراه کن.امیدوارم بیای ازموفقیت هات بگی