2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 92 پست
همون کارو میکنم فعلا میگن تو بکن نگاه کنه ازت یاد بگیره 😏

نمیدونم خواهرولی دارن سواستفاده میکنن،به نظرم بدون غرزدن اروم اروم خودتوبکش کنا،اگه یهوام شروع کنی به مقابله واون روتونشون بدی بعداین همه زحمت متهم میشی به حسادت،واگه بعداین ماجراهایه استکان جابه جاکنه میشه ادم خوبه،ازهمین الان رویت روعوض کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم خواهرولی دارن سواستفاده میکنن،به نظرم بدون غرزدن اروم اروم خودتوبکش کنا،اگه یهوام شروع کنی ب ...

من جاریم هیچ کاری نمیکرداصلابشقاب خودشم نمی اوردمن کم کم کشیدم کنار،به جزموردظرف که موفق نشدم ازبقیه ی مواردانقدخودموعقب کشیدم،که مادرشوهرم دیددست تنهاس صداش دراومد،آخراش مستقیم به جاریم میگفت پاشوکارکن پاشوکمک کن جاریم چن ماه مقاومت کردخودشومیزدبه کری،کم کم گاردش افتادالان کارمیکنه کارای متفرقه روازمنم بیشترمیکنه،فقط زرنگ بازیش توظرفه اونم ادمش میکنم💪

نمیدونم خواهرولی دارن سواستفاده میکنن،به نظرم بدون غرزدن اروم اروم خودتوبکش کنا،اگه یهوام شروع کنی ب ...

آره حق با شماس لطفم براشون تبدیل شده به وظیفه انشاالله که بتونم نامحسوس خودمو بکشم کنار

آره حق با شماس لطفم براشون تبدیل شده به وظیفه انشاالله که بتونم نامحسوس خودمو بکشم کنار

ولی بدون که محکم مقابلت وایمیستن،به نظرم بدون دادوقال وشلوغ بازی بکش کنار،وگرنه تااخرعمرمون ظرف شورجاری وطایفه ی شوهرمیمونیم،واین خودمون روعصبی ونابودمیکنه،اگه موفقیتی کسب کردی بیااینجابگو،منم اگه موفق شدم میام اینجاریپلایت میکنم،مابایستی خودمون بتونیم حقمون روازدیگران بگیریم تابه بچمونم یادبدیم حقشوازدیگران بگیره جلوی زورگووسواستفاده گربایسته

ولی بدون که محکم مقابلت وایمیستن،به نظرم بدون دادوقال وشلوغ بازی بکش کنار،وگرنه تااخرعمرمون ظرف شورج ...

بله انشاالله اگه تونستم شمارو در جریان میزارم امیدوارم شماهم موفق بشی عزیزم🌺😘

چیشد آخر ماجرا ظرف شستن

موفق شدین؟

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
سلام عزیزم،بله،یکبارمیشورم یکبارمیرم میشینم😉 خیلی ام پذیرشش براش سخت بوده وعجیب توقیافس ولی اهمیت ...

سلام

چه خوب پس ما هم میتونیم

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️