2777
2789
عنوان

جاری

2231 بازدید | 92 پست

سلام دوستان من جاریم خیلی زرنگ بازی درمیاره،برای ظرف شستن خونه ی مادرشوهرم همیشه خودشومشغول میکنه به فرخوردن توآشپزخونه منم مجبورم برم کف کنم ویکی دیگه آب بکشه این خانمم فرمیخوره توآشپزخونه،شایدبگیدمن نبایدبه کارکردنش کاری داشته باشم ولی به خدایه بارخونریزی داشتم شدیدنتونستم وایسم بشورم باورتون نمیشه چه قیامتی به پاکرد،انقدخودشوبه درودیوارکوبیدکه رفتم شستم واقعابه نظرم خیلی زشت بودسرظرف شستن رقابتی ایجادشه،تااونموقع من کارخودمومیکردم،کاری نداشتم اون چیکارمیکنه،اونجابرام تلنگرشد،که داره سواستفاده میکنه،حالاتصمیم گرفتم برای اینکه ظلم نشه درحق من وباراونوبه دوش نکشم نصف ظرفاکه شستم دستموبشورم بی سروصدابرم بشینم،به نظرتون زشته؟ یانه؟من ادم رودروایستی داری هستم،ولی میخوام حسابی روخودم کارکنم ودرمقابل ظلم سکوت کنم،میشه کمک کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا یه ظرف شستنه دیگه اگه اذیتی بش بگو فلانی عزیزم بیا من می شورم شما آبکشی کن یا برعکس بهونه اورد میخوام فلان کارو کنم بگو من اون کارو انجام میدم شما بیا ظرفا رو بشور

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من اوایل داشتم ولی انداختنش بیرون 

بدترین چیز رودروایسیه 

همون اول شامت تموم شد بگو من جارو دستی میکشم تو ظرف بشور بلند بگو همه بشنوم اگه گفت نه و.... بگو پس امشب من می‌شورم دفعه بعد تو بشور