2777
2789
عنوان

مامان وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 54 پست
ببین پسر من کلاس سوم دبستان،یک پسری بود خیلی پسرم اذیت می کرد‌.مادرش هم جالب دوست خودم بود.یک مدت هی ...

مشکلم اینه که تا حالا دعوا نکردم درشان خودم نمی‌بینم ولی ایندفعه دیگه باید آستینامو بزنم بالا هر چی شد شد معلومه این پیری هم خیلی دعواییه فک می‌کنه تهدید کنه ساکت میشم ولی سر بچه که با کسی شوخی ندارم

خدایا شکرت بالاخره...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من اصلا قبلاً باهاش هم کلام نشدم دفعه قبل حرفی داشت میتونست به شوهرم بگه تو مدرسه که حقم باهاش نیست ...

من معاونم میگم باهاش برخورد کردم رفت توکلاس ودست بچه مردمو گرفت وآورد

مشکلش اینجاست که دخترمه اگه پسر بود که از پس خودش بر می اومد 

منم تو مدرسه دخترونه ام این مشکلو با کلاس دومی داشتیم باصحبت ومحبت ویه کمی تهدید دختر درست شد الان همه باهاش دوستن اونم دیگه وسایل و تغذیه بچه هارو دست نمیزنه

این اگه بچه من بود کلی خودم رو سرزنش میکردم و حسابی هم تنبیهش می‌کردم که پول کسی رو بزور ازش نگیره.. ...

منم همیشه میگم که تو مدرسه به وسایل کسی دست نزن کسی اذیتت کردم اذیتش نکن به معلمتون بگو ولی گمانم اینا دارن از آرومی ما سو استفاده میکنن

خدایا شکرت بالاخره...

منم به معاونشون خبر دادم شات پیامهاشم فرستادم براش گفت خودم حلش میکنم خودتونو ناراحت نکنین ولی من کوتاه نمیام باید عذر خواهی کنه مادر وحشی

خدایا شکرت بالاخره...

مشکلم اینه که این زنیکه خیلی بددهن و وحشیه میگم شاید کتک کاری هم بلده بیشعور ازش بعید نیست

خدایا شکرت بالاخره...

اشتباه میکنی ،بددهنی کنی مثل خودش میشی ،با متانت برو طرف صحبتت فقط مدیر ومعاون باشه

نمی‌خوام اصلا باهاش حرف بزنم چون از اون وحشی هاست که فقط بلده کتک کاری کنه شوهرم میگه چیزی نگم و فقط خودش بگه که اگه تکرار کنن یا برای ما مزاحمت ایجاد کنن می‌ره و ازشون شکایت می‌کنه منم موافقم حالا یکشنبه فقط میریم پیش مدیر و بهش میگیم این بی تربیت هارو

خدایا شکرت بالاخره...