2777
2789
عنوان

مامان وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 54 پست
ببخشید اینو می گم.ترکها یک ضرب المثل دارن.که معنیش اینه.می گن جلوی یک نفر نرینی،فکر می کنن ریدن بلد ...

منم واسه همین به معاون مدرسه هم شات ها رو فرستادم تا یکشنبه مدرسه باز میشه واقعا اعصابم و به هم ریخت زنیکه مریض

خدایا شکرت بالاخره...

نمی‌فهمن که اینو.

یه چیزی بهت میگم احتمالا اونکه غذا و پول بچه تو برمیداره یا گشنه اس یا شیطنت واذیت کرده ،زود قضاوت نکن خدا نکرده میخوای یه چند روز مثلا دوتا لقمه بده پسرت برا اونم بده یا  دوتا کلوچه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خیلیم عالی!!! تو همه موارد خوب و بد هست  ولی وقتی آدم خودش اخلاقاشو میبینه تو این سن نباید ...

😮‍💨بزنم همتونو .بعد همتونو بذارم رو همدیگه از بلندی بپرم روتون.حیف دستو بالم بستس

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
عزیزم داخل مدرسه و کلا جامعه، از این دست مسائل همیشه وجود داره.  هر روز صدقه بده و آیه الکرسی ...

دفعه قبل هم که بچمو اذیت کرده بود شوهرم رفت مدرسه به این خانمم گفته بود که دیگه تکرار نشه حالا پیام داده به من که تو پشت شوهرت قایم شدی شوهرت مزاحم من شده میگم نکنه بخواد خودشو به شوهرم بچسبونه

خدایا شکرت بالاخره...

😮‍💨بزنم همتونو .بعد همتونو بذارم رو همدیگه از بلندی بپرم روتون.حیف دستو بالم بستس

اروم باش معذرت میخواهم 😂😂😂😭😭✋

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺❤️
مامان منم سنش بالاس.ولی اصلا اینجوری نیس ک بگه هرکی زور بگه و فلان.بسیار صلح‌طلبه

همه مامانهای مدرسه خوبن نمی‌دونم این یکی چرا اینطور کولی بازی درمیاره

خدایا شکرت بالاخره...

☹️☹️اینجوری نگین.خیلیا تو سن بالا بچه‌دار میشن.همشون ک اینجوری نیستن

نمی‌گم همه این یکی اگه اعصابشو نداشته چرا آورده با دخترشون ۵۰سال فاصله داره خودشم یاد بچه میده

خدایا شکرت بالاخره...

منم واسه همین به معاون مدرسه هم شات ها رو فرستادم تا یکشنبه مدرسه باز میشه واقعا اعصابم و به هم ریخت ...

ببین پسر من کلاس سوم دبستان،یک پسری بود خیلی پسرم اذیت می کرد‌.مادرش هم جالب دوست خودم بود.یک مدت هیچی نگفتم.دیدم نه پسرم داره آسیب می بینه ،بعد به مادرش گفتم که دوستم هستش.بعد دیدم دوستم پای پسرشو نمیده.منم دیگه باهم لفظی دعوا کردیم.وبهش گفتم اگه ببینم پسرت دور وور پسرمن بچرخه جور دیگه باهات رفتار می کنم.الان مدتی خداروشکر کاری نداره دیگه.تو هم کوتاه نیا.بعضی از بچه ها واقعا زورگو هستن.وخانواده ها  هم از زورگویی بچه هاشون حمایت می کنن.

اروم باش معذرت میخواهم 😂😂😂😭😭✋

😂😂😂😂اینا همه از عوارض سن‌بالاس

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
معاون نباید اجازه بده مادر با بچه ها رودرو بشه ،من دیدم یه مادر جوان رفت تو کلاس اول دویدم دنبالش گف ...

من اصلا قبلاً باهاش هم کلام نشدم دفعه قبل حرفی داشت میتونست به شوهرم بگه تو مدرسه که حقم باهاش نیست چون دختر اون بچمو اذیت می‌کنه حالا این دیوونه از ما طلبکاره

خدایا شکرت بالاخره...

یه چیزی بهت میگم احتمالا اونکه غذا و پول بچه تو برمیداره یا گشنه اس یا شیطنت واذیت کرده ،زود قضاوت ن ...

مشکلش اینجاست که دخترمه اگه پسر بود که از پس خودش بر می اومد 

خدایا شکرت بالاخره...

به منم یاد بده چی بگم به این زنیکه

نمدونم خدایی