برای کی پیش اومده که مادر همکلاسی بچش تو مدرسه وحشی بازی در بیاره و دعوا کنه.بچم یه همکلاسی داره که تو کلاس اذیتش میکنه پول تو جیبی شو میگیره یه بارم زده بودش خوراکی هاشو میگیره بعد مادرشم برامون کولی بازی درمیارن موندم والا سنش هم زیاده نزدیک ۶۰اونوقت کلاس اولی داره
یه چیزی بهت میگم احتمالا اونکه غذا و پول بچه تو برمیداره یا گشنه اس یا شیطنت واذیت کرده ،زود قضاوت نکن خدا نکرده میخوای یه چند روز مثلا دوتا لقمه بده پسرت برا اونم بده یا دوتا کلوچه
عزیزم داخل مدرسه و کلا جامعه، از این دست مسائل همیشه وجود داره. هر روز صدقه بده و آیه الکرسی ...
دفعه قبل هم که بچمو اذیت کرده بود شوهرم رفت مدرسه به این خانمم گفته بود که دیگه تکرار نشه حالا پیام داده به من که تو پشت شوهرت قایم شدی شوهرت مزاحم من شده میگم نکنه بخواد خودشو به شوهرم بچسبونه
منم واسه همین به معاون مدرسه هم شات ها رو فرستادم تا یکشنبه مدرسه باز میشه واقعا اعصابم و به هم ریخت ...
ببین پسر من کلاس سوم دبستان،یک پسری بود خیلی پسرم اذیت می کرد.مادرش هم جالب دوست خودم بود.یک مدت هیچی نگفتم.دیدم نه پسرم داره آسیب می بینه ،بعد به مادرش گفتم که دوستم هستش.بعد دیدم دوستم پای پسرشو نمیده.منم دیگه باهم لفظی دعوا کردیم.وبهش گفتم اگه ببینم پسرت دور وور پسرمن بچرخه جور دیگه باهات رفتار می کنم.الان مدتی خداروشکر کاری نداره دیگه.تو هم کوتاه نیا.بعضی از بچه ها واقعا زورگو هستن.وخانواده ها هم از زورگویی بچه هاشون حمایت می کنن.
معاون نباید اجازه بده مادر با بچه ها رودرو بشه ،من دیدم یه مادر جوان رفت تو کلاس اول دویدم دنبالش گف ...
من اصلا قبلاً باهاش هم کلام نشدم دفعه قبل حرفی داشت میتونست به شوهرم بگه تو مدرسه که حقم باهاش نیست چون دختر اون بچمو اذیت میکنه حالا این دیوونه از ما طلبکاره