2777
2789
عنوان

یادم بماند.......

56 بازدید | 0 پست

این نوشته باید بماند به یادگار 

از شبی که فارغ از همه مشکلاتی که بر سر راهم قرار دارند و فارغ از دلدادگی که مرا از اهدافم دور کرده تصمیم مهمی برای زندگی ام گرفته ام و می‌خواهم بسازم همه آن چیزی که لحظه ای رویایش دست از سرم برنمی‌دارد

تمام چیزی که انگار سال هاست با آن زندگی میکنم و مرا در خود فرو برده 

به خودم قول می‌دهم تا همه شرایطم را برای عرضه آن چیزی که مدت هاست در وجودم غلیان می‌کند فراهم کنم

به خودم قول می‌دهم تا تصمیم درستی برای زندگی ام بگیرم و جهانی را برای خود به تصویر بکشم که در روزی از سال های آینده که به گذشته نگاه میکنم به خودم ببالم 

به خودم قول می‌دهم تا همه آنچه در چنین روزی برایم آرزوست به خاطره هایی تبدیل کنم که مایه فخر و مباهات خودم و خانواده ام باشد 

به خودم قول می‌دهم تا به جدال بین عقل و احساسم پایان دهم 

به خودم قول می‌دهم تا برای ذوق انجام هر کاری در زمان مناسبش با شرایط نابسامانم بجنگم

به خودم قول می‌دهم تحت هیچ شرایطی عقلم را فدای احساس نکنم و با باور بر اینکه عقل و منطقم هیچگاه به من خیانت نمیکنند مصمم بر روی تصمیماتم بایستم و پرقدرت برای اهداف زندگی ام بجنگم 

امشب قطع به یقین به زیباترین شب زندگانی ام تبدیل خواهد شد چون به خودم قول ممکن بودن ناممکن ها را داده ام و می‌خواهم ثابت کنم که از پس انجام هر کاری و شکستن هر سدی در جهت رسیدن به اهدافم برمیایم

امشب را فراموش نمیکنم