2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره داشتیم زمان قدیم بیشتر بوده که پسرا آدم بودن و ارزش دخترا رو می‌دونستن و بجای اینکه باهاش دوس بموننو وخ تلف کنن میرفتن خاستگاریش حتی اگر هیچی ام نداشتن 

الان ک هر کی ب هر کیه میبینی پسره عاشق 5 نفره هم زمان با همشونم هست خاهر و هر روز یکیشون رو میخاد و در آخر هیچکدومشون گردن نمیگیره 

میدونن داشتیم ولی از کجا به خودمون بفهمونیم چیه؟عشق یا حس زودگذر یه نوع وابستگی از کجا بفهمم عاشقشم،

اصلا متوجه نمیتونی بشی این احساسات مخصوصا تواین سن خیلی شدیده فقط باگذشت زمان میشه فهمید

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
اره داشتیم زمان قدیم بیشتر بوده که پسرا آدم بودن و ارزش دخترا رو می‌دونستن و بجای اینکه باهاش دوس بم ...

میدونم بد زمونه ای شده

ولی از کجا من شک دارم به دلم آخه خیلی از این حسا داشتم شاید از این آتیشی تر ولی رفع شد یادم رف ،ولی اینو نمیدونم یه حسی دارم به همشون فرق داره یعنی چشاش شده دنیام نمیدونم حالا

میدونم بد زمونه ای شده ولی از کجا من شک دارم به دلم آخه خیلی از این حسا داشتم شاید از این آتیشی تر ...

اره اما با چشم باز ببینن قلبتو میخای ب کی بدی احساساتتو خرج چ ادمی میکنی اول بشناسش بدش واسه خودت مهمش کن ببین قصدش چیه سرگرمیه ببین اونم چ حسی بهت داره بسنج شرایطتتو من هیچ کسی نبود اینارو بهم بگه متاسفانه درگیر شدم خیلی اذیت شدم داغون شدم نزار شرمنده قلبت بشیو ی روز با گریه بزنی ب سینت بگی چرا قلبمو دادم بهش 

دخترا چون روحیشون لطیفه با چارتا رفتار. و حرف خام‌میشین ب سنم نیست همشون همینجورین حیف ک قدر این‌عواطف زیبا رو نمیدونن و با انتخاب رل و این چرتو پرتا اسیب میبینن