2777
2789
عنوان

جوجه کوچولوهای من 🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 20 پست

منم با اینکه 29 سالمه و یه زن متأهل شوهر دار هستم ولی شیر می بینم ذوق میکنم عین بچه کوچولوها😍

شوهرم برام کیک و کلوچه می گیره با شیر میخورم صبحانه خیلی میچسبه بهم😍😋

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
شیر محلی.شیر گاو از روستا میخریم

منم شیر محلی رو بیشتر از شیرهای صنعتی دوسدارم

ولی اون شیرهای قدیم که می ریختن تو شیشه ها و در پوش شیر با فایل آلومینیومی با طرح کله ی گاو بود اونا خیلی دلچسب و گوارا بود😍

خامه و چربی شیر رو سطح شیر بالا می اومد و میل شیر خوردنو تو دل ما بیشتر میکرد😍

من عاشق اون مدل شیرهای قدیمی بودم😍

ولی حیف از بازارهای الان ما جمع شدن😕

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با اینکه 29 سالمه و یه زن متأهل شوهر دار هستم ولی شیر می بینم ذوق میکنم عین بچه کوچولوها😍 شوهر ...

من خودمم شیر دوست دارم ولی نه به این حد😀

پس اینم بزرگ بشه همینطور علاقه داره

من خودمم شیر دوست دارم ولی نه به این حد😀 پس اینم بزرگ بشه همینطور علاقه داره

آره دیگه به طعم و مزه اش عادت میکنه و براش دلچسب و گوارا میشه😍

راستی یکار دیگه میتونی بکنی

واسه اینکه به شیر پسرت تنوع بدی میتونی نصف موز برداری با رنده ریز رنده کنی و بریزی تو شیر پسرت بخوره

یا مثلاً با تکه های توت فرنگی تزئینش کنی

یا توش پودر نارگیل بریزی

یا معجون درست کنی و خامه و مغز گردو بهش اضافه کنی