2821
2789

مامانم واسه منو خواهرم یه گلسر خریده بود ، شکل پروانه ای بود. 

یه حالت گنگ یادم مونده تقریبا ۴ سالم میشد

خیلی دوست دارم حتی عکسش رو ببینم

عید آن رو مبارک بادم، که تو آبادی و من آزادم..🕊️

مامانم واسه منو خواهرم یه گلسر خریده بود ، شکل پروانه ای بود.  یه حالت گنگ یادم مونده تقریبا ۴ ...

خیلی دلم گرفت

چقدر اسکیت سواری میکردیم

بوی عروسکام تو‌دماغمه 

دلم‌ پرپر میشه براشون 

کاش بودن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا بزرگ شدن هیچی ولی چرا ب هیشکدوم از ارزوهام نرسیدم... البته باز خداروشکر همه چی معمولیه و بد نیس ...

کنجکاو شدم از ارزو هات بدونم🥲

منم نرسیدم به ارزوهام

عید آن رو مبارک بادم، که تو آبادی و من آزادم..🕊️

خیلی دلم گرفت چقدر اسکیت سواری میکردیم بوی عروسکام تو‌دماغمه  دلم‌ پرپر میشه براشون  ک ...

منم یه عروسک داشتم اسمش فرشته بود. یه بار گم شد چقدرررر گریه کردم نذر دادم ک پیدا شه(اخ قربون پاکی دلم 🥺) و پیدا شد...براش لباس میدوختم کنارم میخوابوندم بعد از اونطرف دلم واس عروسکهای دیگم میسوخت ک حسادت نکنن...

کنجکاو شدم از ارزو هات بدونم🥲 منم نرسیدم به ارزوهام

😢اوه خیلی ... من از مدرسه بدو بدو میومدم ۱ساعت چشمامو میبستم میرفتم تو خیالات خودم ... ک یه زندگی پررر از عشق دارم...یه معلم مهربونم...یه ماشبن دارم ک توش همیشه پر چیزاییه ک دارم میبرم برا نیازمندا...رانندگیمم عالیه ... همچنان همونقدر عاشق زندگی کردنم 

اما.‌.‌. شبیه خیالاتم نشد زندگیم

😢اوه خیلی ... من از مدرسه بدو بدو میومدم ۱ساعت چشمامو میبستم میرفتم تو خیالات خودم ... ک یه زندگی پ ...

عزیزدلم آرزو داشتی معلم‌بشی؟من‌معلم شدم 🥺میتونی همین الانم‌به ارزوت برسی هاا دیر نشده

عزیزدلم آرزو داشتی معلم‌بشی؟من‌معلم شدم 🥺میتونی همین الانم‌به ارزوت برسی هاا دیر نشده

اخ جدی میگی؟ خوش بحالت. لذت ببر 

اره چند وقت دیگه آزمونه. پارسالم قبول شدم سر مصاحبه نمره کم دادن رد شدم 

اما الان حال خوندن ندارم. بچم ۲ماهشه. اصلا نمیدونم اگ قبول شم چیکارش کنم. از طرفی نمیدونم چقدر معلمی برام خوبه

درگیره ذهنم الان چون از زمانش رد شد وگرنه هنوز عاشقم

اخ جدی میگی؟ خوش بحالت. لذت ببر  اره چند وقت دیگه آزمونه. پارسالم قبول شدم سر مصاحبه نمره کم د ...

حتما میتونی.من هنوز دانشجوام.فرهنگیان.سال بعد میرم سرکلاس

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز