2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 267012 بازدید | 8460 پست
سلام خواهشا اسم کوچیک دکتر رزاقی رو میفرمایید مطبشو پیدا کنم؟! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام شما عمل کردین یا هنوز نه من تازه امروز فهمیدم رحمم دوشاخه خیلی ناراحتم خیلی حالم بده 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد
سلام بارانی عزیز. خوش اومدی!

عملتون چجوری بود منم باید عمل شم رحمم دوشاخه سپتوم داره خیلی حالم بده توروخدا کمکم کنید

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عملش خیلی عمل ساده ای بود نیم ساعت اتاق عمل بودم بهوش که اومدم مرخصم کردن یعنی 12رفتم اتاق عمل 1ونیم ...

سلام شما پیش کی عمل کردین 

سلام به همگی بله من بدون عمل باردار شدم ولی خیلی خیلی مراعات کردم فقط تا دستشویی میرفتم و بارداری مو ...

ببخشید مدل رحم شما چجوری بود من رحمم دوشاخه سپتوم داره 

سلام عزیزم  نه من عمل نکردم و الان بچه ام ۴ ماه است اگه میخوای مشهد عمل کنی دکتر حفیظی ...

ممنون 🙏

من بیست روزه عمل کردم پیش دکتر عطیه منصوری 

هم سپتوم رو برداشتم و هم سرکلاژ سکمی کردن 

سلام دوستان عزیزم شاهد یک اشتباه در بین کاربران این صفحه هستم

رحم دو شاخ یا تک شاخ حتی از بدترین مدل اون هم سبب سقط زیر ۱۲ هفته نمیشه چون اندازه جنین تا ۱۲ هفته کمی از یک آلو بزرگتر میشه و مشکل این مدل رحم ها از هفته ۱۲ به بعد

پس اگر سقط در ۳ ماه اول داشتید حتما حتما به دو دلیل بوده یا کار سنگین و پیاده روی سخت داشتید یا جنین مشکل ژنتیکی داشته که مورد دوم در بارداری بعدی اهمیت داره پس با کلمه اینکه بخاطر رحم دو شاخ جنینم سقط شد خودتوتو گول نزنید بلکه حتما قبل بارداری بعدی یک آزمایش ژنتیک بدهید حتی اگر زن و شوهر نسبت خونی هم ندارند آزمایش ژنتیک بدهید. یکی از اطرافیان من رحم دوشاخه بود سه بار سقط کرد در هفته های ۶ و۸ مدام هم میگفت بخاطر رحم دوشاخه چند بار بهشون گفتم محال به این دلیل باشه برو آزمایش ژنتیک بده ولی گوش نداد بار چهارم بچه متولد شد اما الان مشکل ذهنی داره پزشکش وقتی فهمید سه بار سقط در ۳ماه اول داشته کلی باهاش دعوا کرد که چرا این موضوع پنهان کرده و هر سه سقط از مشکل ژنتیکی بوده نه رحم دو شاخ. جاری خود من رحم دو شاخ کامل و جدا شده داره الان دو دختر ۱۱و ۵ ساله سالم داره و دختر ۱۱ سالش با ۲کیلو گرم متولد شد ماشاا...مدرسه تیز هوشان و مدال آور در المپیاد ریاضی هم بوده.

سلام دوستان عزیز من سقط مکررهستم سال ۹۶ عکس رنگی گرفتم که رحمم قوس داشت  وبه هردکترنشون می دادم ...

عزیزم دروغ نگفته احتمالا قوس خارجی بوده که برداشته تغییری در عکس ایجاد نمیشه فقط زمان بارداری فضا هست

سلام 

رحم آرکویئت ممکنه سپتوم داشته باشه

عکس رحممو می‌فرستم میشه بگین بنظرتون سپتوم داره یا نه

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

سلام خانوما کسی هس جواب منو بده از کجا میشه فهمید رحم دو شاخ داریم علائم خاصی داره؟ و اینکه من هنوز ازدواج نکردم اما سونو ک دادم گفتش رحمت دو شاخس اما یه دکتر دیگ گف قبل ازدواج و حاملگی  نمیشه اینو فهمید و تشخیص اشتباه بوده 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤  ما پرنسس های دیزنی نیستیم ما دختران ایرانیم♥🔥
سلام خانوما کسی هس جواب منو بده از کجا میشه فهمید رحم دو شاخ داریم علائم خاصی داره؟ و اینکه من هنوز ...

با عکس رنگی دقیق میشه فهمید شکل رحم چجوره عزیزم

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا