سلام دوستان خوب و همراه. من بارداری اولم به دلیل داشتن رحم دوشاخ و عدم اطلاع از اون در سه ماهگی متوقف شد و بعد از اون عمل کردم و حالا دوس دارم در این مورد تجربه خودم رو در اختیار کسانی قرار بدم که مشکلی مشابه من دارند.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام یانیا خوبی میگم من رفتم اصف گف هیسترو نمیخای..سپتومت ب یه سانتم نمیرسه.. گف دلیل پارگی ...
سلام عزیزم
اگر آصف جاه گفته عمل نمیخواد پس به حرفش اعتماد کن عزیزم .چون تو عکست هم کاملا مشخصه فضای رحمت خوب هست .شاید دلیل پارگی کیسه آبت عفونت بوده یه وقت عفونت اداری نداشتی ؟خیلی واست خوشحالم گلم .به هر حال هر عملی عوارض خاص خودش رو داره خدا رو شکر که مشکلی نبوده .🙏
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
ممنون عزیزم. نمیدونم از چی شد این اتفاق.. روز قبلش خبر بد شنیدم! ولی میگن از استرس و خبر بد و &nbs ...
امیدوارم به زودی دامنت سبز بشه گلم و کوچولوت رو صحیح و سالم بغل بگیری 🙏
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞