2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 263166 بازدید | 8460 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متینا عزیزم رفتی امروز پیش آصف؟

عزیزم بخدا نزاش بپرسم..

گفتم شهرستانی و ...

منتظر هم بودی میفهممت...

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

دکتر آصف عکس رنگی منو دیدن..گفتن عمل نمیخاد مواظب باش الکی عملت نکنن..

گف سپتومت یه سانتم نیس..

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
متینا عزیزم رفتی امروز پیش آصف؟

الهی بمیرم..

اعصاب خورده برات..

من از اتاق اومدم بیرون گف عمل نمیخای بعد یاد عکست افتادم.دیگه نزاش برم داخل و بپرسم...

الهی بمیرم.. اعصاب خورده برات.. من از اتاق اومدم بیرون گف عمل نمیخای بعد یاد عکست افتادم.دیگه نزاش ...

خدا نکنه عزیزم هیچ اشکالی نداره

خداروشکر که چیزی نبود من که گفتم رحمت نرماله😉 

آها همون روز عمل و دو روز بعدش نهایتا استراحت کنی ردیف میشی ایشالا خوشحالم برات مشکلت به امید خدا د ...

توکل به خدا برام دعا کن

انشااله تو هم زودتر حاجت روا بشی عزیزم

خیالم بابت آصف جاه راحت باشه؟خوب عمل میکنه؟

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید
توکل به خدا برام دعا کن انشااله تو هم زودتر حاجت روا بشی عزیزم خیالم بابت آصف جاه راحت باشه؟خوب عم ...

اره عزیزم دکتر با تجربه ایه نگران نباش اصلا

هیسترو هم خیلی راحته خیلی

خدا نکنه عزیزم هیچ اشکالی نداره خداروشکر که چیزی نبود من که گفتم رحمت نرماله😉 

ممنون عزیزم..

نمیدونم چرا باورم نمیشه...خودمو کامل اماده کرده بودم برا عمل... 

عزیزم دکتر نگفت رحمت سپتوم داره یا دو شاخه ؟

سلام یانیا

خوبی

میگم من رفتم اصف گف هیسترو نمیخای..سپتومت ب یه سانتم نمیرسه.. 

گف دلیل پارگی کیسه ات رحمت نبوده..

بنظرت لازمه باز برم پیش دکتر دیگه ای؟

اصف بهم گف مواظب باش الکی عملت نکنن

سلام یانیا خوبی میگم من رفتم اصف گف هیسترو نمیخای..سپتومت ب یه سانتم نمیرسه..  گف دلیل پارگی ...

سلام عزیزم 

اگر آصف جاه گفته عمل نمیخواد پس به حرفش اعتماد کن عزیزم .چون تو عکست هم کاملا مشخصه فضای رحمت خوب هست .شاید دلیل پارگی کیسه آبت عفونت بوده یه وقت عفونت اداری نداشتی ؟خیلی واست خوشحالم گلم .به هر حال هر عملی عوارض خاص خودش رو داره خدا رو شکر که مشکلی نبوده .🙏

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
سلام عزیزم  اگر آصف جاه گفته عمل نمیخواد پس به حرفش اعتماد کن عزیزم .چون تو عکست هم کاملا مشخص ...

ممنون عزیزم.

نمیدونم از چی شد این اتفاق..

روز قبلش خبر بد شنیدم! ولی میگن از استرس و خبر بد و  . . نیس.

عفونتم ک نداشتم. نمیدونم.

اصف ک گف اقدام کن..

ممنون عزیزم. نمیدونم از چی شد این اتفاق.. روز قبلش خبر بد شنیدم! ولی میگن از استرس و خبر بد و &nbs ...

امیدوارم به زودی دامنت سبز بشه گلم و کوچولوت رو صحیح و سالم بغل بگیری 🙏

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞