2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 266996 بازدید | 8460 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی 19 هفته و 3 روز رفتم غربالگری دوم را انجام بدم آخه غربالگری اولم همه چی عالی بود و رفته بودم نسل امید (توی ایران بهترینه و 7 ساعت هم انتظار کشیدیم اونجا) وقتی غربالگری راا انجام داد گفت پسره البته از 3 ماهگی بهم گفته بود که پسره. من هم بلند شدم و خیلی تعجب کردیم منو همسرم چون 2 دقیقه هم طول نکشید
خدا همین نزدیکیست... خدایا شکرت
وقتی اومدیم بیرون همسرم را صدا کردن دوباره و من هری دلم ریخت که چی شده؟ بعد از 5 دقیقه که همسرم با حال خراب اومد بیرون گفت گفته باید بریم پیش دکتر عارفی تا بررسی بشیم قلبش ناهنجاری داره. و وقتی برگه را گرفتیم دیدیم نوشته ختم بارداری.
تا دو سه روز قبلش هم همه چی خوب بوده ولی مثل اینکه سکته کرده و ضربان قلبش ایست کرده بود. و من با یک بچه مرده در شکمم به شر میبردم. دکتر به خاطر اینکه خودش بیمارستان باشه گفت 5 شنبه بیا برای سقط و اون روز یکشنبه بود و من 3 روز با جنین مرده در شکمم ... آه نمیتونم حسم را بگمم که چقدر درد آور بود و فرداش رفتیم بیمارستان بهمن آخه قرار بود همونجا هم زایمان کنم و هر چی گفتیم زودتر سقط کنن گفتن که هر چی دکتر گفته همونه و من از لحاظ روحی واقعا روزهای بدی را داشتم