2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 266996 بازدید | 8460 پست
گفت که یکی از دوستاش باردار نمیشده و هر دکتر که رفته بوده نتیجه نگرفته بوده و یه دکتر رو تهران بهش معرفی میکنن که دستش شفاست و هیچکس بی نتیجه از اونجا نیومده بیرون و...... (این قضیه مال 4-5 سال پیشه) خلاصه این خانومه هرکاری میکنه نمیتونه از اون دکتره و اون مرکز وقت بگیره و میره تحت نظر دکتر پاکروش و به یاری خدا باردار میشه.. من هم براش توضیح دادم که مشکلم چی بوده وو به این دلیل که دکتر صاحب کشاف بهترین جراح در زمینه هیستروسکوپی و لاپاروسکوپی هست من پیش ایشون عمل شدم و مشکل ناباروری ندارم به امید خدا. به محض اینکه من اسم دکتر صاحب کشاف رو بردم چشماش گرد شد که این دکتری که دوستش میخواسته بره و نتونسته همین دکتر کشاف هست!
و خلاصه کلی پرسید که تو آشنا داشتی اونجا؟ دکتر رو میشناختی؟ چند سال تو نوبت بودی؟ و خلاصه از این سوالا.. من که گفتم بدون آشنایی، شنبه غروب زنگ زدم و یکشنبه ویزیت شدم و دوشنبه عمل، داشت شاخ در می آورد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دکتر پاکروش رو میشناسم پس ببین این دکتر صاحب کشاف چقدر عالیه. آخه تو میگی متخصص نازایی هستش دکتر من هم متخصص نازایی هست تو میخوای تحت نظر صاحب کشاف باردار بشی؟ یعنی من رو هم قبول میکنه؟
خدا همین نزدیکیست... خدایا شکرت
عزیم من فعلن باید تحت نظر ایشون باشم تا باردار بشم به امید خدا. یعنی قراره شش ماه اقدام کنم بدون دارو. اگه باردار شدم تا سه ماه اول تحت نظر خودشونم تا اگه سرکلاژبخواد انجام بدن و غربالگری سه ماهه اول رو هم خودشون انجام میدن و اگه خواستم بعدش میتونم هر جا خودم خواستم برم... خدا کنه باردار بشم زود و سالم هم باشه...