2777
2789

خدایی ۸۰ میلیون ادم ودارن بااین الکی کش دادن هاشون اذیت میکنن

من خودم از۸صبح که فیلم اومده ذهنم درگیره کلا تونی نی سایتم ببینم کی حدس زده

تاالانم بیدارم چون ذهنم خیلی درگیربوده امروز

امشب این قسمتسو ک دیدم ب شوهرم گفتم میدونی جای ایسان بودم چیکار میکردم؟ ب تقدیرم راضی مبشدم با ابو خ ...

من جاش بودم اگ واقعا مصمم به فرار بودم 

با اون وحشیا خوب رفتار میکردم و با نفرت نگاهشون نمیکردم ک بهم اعتماد کنن و فک نکنن کافرم 

بعد زنش میشدم 

به هر حال زن فرمانده میتونی رفت و امد کنه زن سرباز عادیی نیس 

بعد در میرفتم 

گوشیمم در امان بود 

ولی این خر تر زد به همه چی

میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من جاش بودم اگ واقعا مصمم به فرار بودم  با اون وحشیا خوب رفتار میکردم و با نفرت نگاهشون نمیکرد ...

فک کنم این صحنه رو خواب دید...همچین حماقتی نمیکنه...

ولی اگرم واقعا گوشیه لو بره‌‌..بازم اون زن جادوگره بخاطر منافع خودش چیزی ب کسی نمیگه

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...
آقا ی چی دیگه ذهنمو درگیر کرده قسمتای اول مشکات ظرف میشست بااون دستبنده این یاروم عین مشکات ظرف میشس ...

چرا مشکات باید همچین کاری کنه؟ صحنه قتل مثل صحنه قتل های درختی بود ک دختر مسکاتو کشته بود اصلا بخاطر همین مشکات پرونده رو قبول کرد

فک کنم این صحنه رو خواب دید...همچین حماقتی نمیکنه... ولی اگرم واقعا گوشیه لو بره‌‌..بازم اون زن جاد ...

چیزی نمیگه ولی گوشی رو میگیره 

و کاش خواب باشه 

ولی خب تو اون سکانس اون مرده رو نشون دادن ک با دختره حرف میزنه 

اخه اگ خواب باشه از کجا میدونه قیافه مرده چطوره و جاش چه شکلیه ک ذهنش بتونه تصورش کنه😑

میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
چیزی نمیگه ولی گوشی رو میگیره  و کاش خواب باشه  ولی خب تو اون سکانس اون مرده رو نشون داد ...

تنها چیزی ک خیلی ناراحتم میکنه اینکه داستان واقعیه😔واقعا هر لحظه ش ب عنوان ی زن عذابم میده

این ساخته ذهنمه😂این فیلم کلا ریز به ریز انگاری نکته میده با ی دستبند مشابه ک ذهنتو درگیر کنه ظرف شس ...

سایش عین صدرا بود 

ولی اونجا ک نشونش دادن و تار بود انگار کلا کچل بود و صورتش استخونی لاغر بود