2821
2789
بنظرم این تیکه که رضا داستان خواهرشو تعریف کرد بی ربط نباشه ی ماجرایی هست از خواهرش 

اره احتمال زیادولی خوب شایدم خواستن بگن دلیله دوست داشتنه نعیمه ک رضاانقدردوسش داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها سقوطم خیلی عالیه🤌

ارهههه

زنیکههههه ییییی نفهمممممممم

چطور با تلفن بالا سر اون گاو صحبت کردددد

میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
بنظرم این تیکه که رضا داستان خواهرشو تعریف کرد بی ربط نباشه ی ماجرایی هست از خواهرش 

اره نصفه گفت فقط جاهای خوب شو

چراخونه شون اتیش گرفته وخواهرش الان کجاست ونگفت

اره احتمال زیادولی خوب شایدم خواستن بگن دلیله دوست داشتنه نعیمه ک رضاانقدردوسش داره

ن دیگ فک نکنم میخان فیلمو جمع کنن از ی جا باید شروع کنن😂

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...

من از اول گفتم ساحل زندس شوهرم میگفت نه حالا هرقسمت ی پیش بینی میکنم بنده خدا بهم ایمان آورده😂

ارهههه زنیکههههه ییییی نفهمممممممم چطور با تلفن بالا سر اون گاو صحبت کردددد

امشب این قسمتسو ک دیدم ب شوهرم گفتم میدونی جای ایسان بودم چیکار میکردم؟ ب تقدیرم راضی مبشدم با ابو خالد اردواج میکردن😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من از اول گفتم ساحل زندس شوهرم میگفت نه حالا هرقسمت ی پیش بینی میکنم بنده خدا بهم ایمان آورده😂

من ساحلو ک دیدم واقعا شوک شدم گفتم اخ ک ر ی دن ب اخر فیلم😂