2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا کسی نمیگه رضا پروانسس؟؟

همش با نعیمه اخه 

و اون موقعی ک تو باغ بود ازش فیلم گرفته ک ب سگ گوشت داد و پیش نعیم بود وقتی فیلم فرستاد ساحل زندس 

فک نمیکنم 

دیگ مگهههه اینک با یکی هماهنگ کرده😂

میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
به نظر من پدر خوندشه

چرا؟

تو یکی از تاپیکا هم گفتن بخاطر انتقام ۱۵سال پیش 

مگه چیشده بود ؟

میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!

فقط موندم چرا کسیییی ب صدرا زنگ نمیزنه ببینن کجاس 

یعنی خانوادش چیزی. نمیگن

اخه اگ نعیم ب خواهررضاتجاوزمیکرد ک رضادرجامیکشتش

رضا نمیدونه..و بنظرم نعیم تجاوز کار نیس. یکی این کارو ب اسم نعیم کرده .. و این داستان ی ربطی ب نعیم داره..ک خواهر رضا همه رو از چشم نعیم میبنه احتماااال زیاد صدرام خواهر زاده رضاس

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...
رضا نمیدونه..و بنظرم نعیم تجاوز کار نیس. یکی این کارو ب اسم نعیم کرده .. و این داستان ی ربطی ب نعیم ...

اره احتمالش هست اما خوب اگ رضاندونه چرابایدبانعیم لج باشه ک بخاددخترشوبدزده