2777
2789
بنظرم صدراس😭😭😭😭😭 با خواهر رضا پروانه

چرا خواهر رضا پروانه؟

تو یه تاپیک دیگ بچه ها گفتن کاره بهزاده و اون هفته یی ک گفته رفتم خارج نرفته بود 

ولی من چرا یادم نمیاد کدوم قسمت رفت خارج تو میدونی؟

باید بشینم فیلمو از اول ببینم😂

میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
امشب داستان ک تعزیف کرد در مورد خواهرش و اینکه نعیم نجاتش داده ولی ب همه گفت رًا نجات داده

اینم می تونه برعکس به زنش گفته باشه یا اصلا چرا دلیل لقبشو نمیگن 

که چرا بهش میگن رضاپروانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا  کاش زودی معلوم میشد ب نظرتون نویسنده و کارگردان چطووری میخاند جمعش کنن چشم ی ملت به ای ...

خخخخخخخخخخ بایدیه کارکنن ک همه بگن خیلی قشنگ بودوشوکه بشن ن اینک بیخودتمومش کنن

ای بابا  کاش زودی معلوم میشد ب نظرتون نویسنده و کارگردان چطووری میخاند جمعش کنن چشم ی ملت به ای ...

فقط کاش چرت تموم نشه ک اعصاب نمیمونه برامون

میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
نعیم چقدر اشتباه کرد صمد رو نداد دست پلیس .خودش افتاد تو تله بدتر

بنظرم باید نعیم از همون اول با پلیس همکاری میکرد 

اینطور قاتل هم شد و خب حکمش مرگه 

ولی خب یه فیلمه و خواستن هیجانیش کنن ولی ما زیاد جدی میگیریم حرص میخوریم😂

اینم می تونه برعکس به زنش گفته باشه یا اصلا چرا دلیل لقبشو نمیگن  که چرا بهش میگن رضاپروانه

من ک فکرنمیکنم اینطوری باشه من میگم احتمالاکارصدراست چون وقتی ساحل صدرا روبادختره دیده دیگ نخواسته باصدراباشه صدراهم ب زورخواسته ساحلوبرای خودش کنه

چرا خواهر رضا پروانه؟ تو یه تاپیک دیگ بچه ها گفتن کاره بهزاده و اون هفته یی ک گفته رفتم خارج نرفته ...

تو پست قبلیم توضیح دادم.

بهزاد فک نکنم بنظر من نقشی داشته باشه

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...