تو یه تاپیک دیگ بچه ها گفتن کاره بهزاده و اون هفته یی ک گفته رفتم خارج نرفته بود
ولی من چرا یادم نمیاد کدوم قسمت رفت خارج تو میدونی؟
باید بشینم فیلمو از اول ببینم😂
میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️. هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکنخدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند. و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند! حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
ای بابا کاش زودی معلوم میشد ب نظرتون نویسنده و کارگردان چطووری میخاند جمعش کنن چشم ی ملت به ای ...
فقط کاش چرت تموم نشه ک اعصاب نمیمونه برامون
میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️. هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکنخدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند. و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند! حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
نعیم چقدر اشتباه کرد صمد رو نداد دست پلیس .خودش افتاد تو تله بدتر
بنظرم باید نعیم از همون اول با پلیس همکاری میکرد
اینطور قاتل هم شد و خب حکمش مرگه
ولی خب یه فیلمه و خواستن هیجانیش کنن ولی ما زیاد جدی میگیریم حرص میخوریم😂